رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی:
پاسداشت کتاب، پاسداشت حریم اندیشه و زایشگر مستمر تفکر است/امیدواری اصحاب قلم با سخنان رئیسجمهوری
مهدی مطهرنیا میگوید: کتابهای سیاسی و در مجموع علوم اجتماعی در سالهای اخیر به دلایل متفاوتی با کاهش سطح کیفی مواجه شده که امیدوارم در آینده نزدیک با باز شدن فضای سیاسی و امیدواریای که مولفان پس از سخنان رئیسجمهوری اصحاب قلم پیدا کردند، انگیزه نگارش کتابهای اجتماعی و سیاسی با محتوای بهتر فراهم شود.
رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی افزود: کتاب به معنای جستوجوی پویای حقیقت است و در قلمرو پاسداشت قلم و نگارش، مهمتر از هر چیزی حرمت نهادن به اهل قلم و نویسندگان آن است.
وی اظهار کرد: هیچ کشور و ملتی پیشرفت نمیکند مگر با آزادی اندیشه، اعتقاد به آزادی و گسترش حریم حرمت به کتاب. بنابراین برای رسیدن به پیشرفت و توسعه هر کشوری باید نگارشگرانش را حفظ کند.
مطهرنیا با اشاره به جایزه کتاب سال عنوان کرد: کتاب سال گامی کوچک اما ضروری برای حفظ همه این واژگان سراسر لازم برای احترام و کرنش در برابر آزادی اندیشه است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره کمرنگ بودن کتابهای سیاسی در جایزه سال بیان کرد: تنها یک کتاب در حوزه علوم سیاسی شایسته تقدیر انتخاب شد که امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.
رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: کتابهای سیاسی و در مجموع علوم اجتماعی در سالهای اخیر به دلایل متفاوتی با کاهش سطح کیفی مواجه شده که امیدوارم در آینده نزدیک با باز شدن فضای سیاسی و امیدواری که پس از سخنان رئیسجمهوی اصحاب قلم پیدا کردند، در آینده انگیزه نگارش کتابهای اجتماعی و سیاسی با محتوا و کیفیت بیشتری فراهم شود.
مطهرنیا درباه کتاب در دست انتشارش گفت: کتاب «باریخشناسی سیاسی» یا ریختشناسی آیندهسیاسی را در دست چاپ دارم که مطالب این کتاب میکوشد مقدمهای در ارتباط با آیندهپژوهی با سیاست داشته باشد.
نظر شما