شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
شناخت زبان بدن با زبانی خودمانی از دریچه کتاب

انتشارات آلما و تهران، نخستین چاپ کتاب «زبان بدن به زبان خودمانی» را با ترجمه امید اقتداری راهی بازار نشر کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نخستین چاپ کتاب «زبان بدن به زبان خودمانی»به قلم الیزابت کوهنک، با ترجمه امید اقتداری در 20 فصل از سوی انتشارات آلما و تهران به بازار نشر عرضه شده است.
 
شناخت بهتر مفهوم انواع ژست‌ها

این کتاب با زبانی ساده، مفهوم و پیام انواع ژست‌ها را شرح می‌دهد و به مخاطب می‌آموزد که چگونه با نگاه کردن به دیگران به احساسات و اندیشه‌هایشان پی ببرد.
 
کتاب «زبان بدن به زبان خودمانی» راهنمایی کاربردی برای شناخت حالت‌ها و رفتارهای دیگران و برقراری ارتباطی موثر است. از مهم‌ترین فصل‌های این کتاب می‌توان به «تعریف زبان بدن»، «حالت‌های چهره»، «عبور از تفاوت فرهنگی» و «10 راه شناسایی فریب» اشاره کرد.
 
مولف کتاب معتقد است: «موضوع زبان بدن در مطالعات تکامل و رفتار اجتماعی، مورد پژوهش‌ه‌های بسیاری قرار گرفته است. تاثیر فرهنگ، جنسیت و تفاوت‌های مذهبی بر زبان بدن، هر یک می‌تواند موضوع یک کتاب باشد. هدف این کتاب، آگاهی مخاطب از زبان بدن خود و دیگران است.»
 
زبان بدن ابزاری قدرتمند برای ارتباط میان فردی است

براساس متن این کتاب، روانشناسان معتقدند که 93 درصد ارتباط میان فردی را زبان بدن و لحن صدا تشکیل می‌دهد. در حالی‌که تنها هفت درصد ارتباط میان فردی شامل گفتار است. بیشتر ما باور داریم که با نگاه کردن به حالات چهره و قیافه افراد می‌توانیم دقیقا بگوییم که آنها چه احساسی دارند.
 
زبان بدن نوعی ابزار ارتباطی قدرتمند است که در واقع گویای وضعیت درونی هر فرد است و با استفاده از آن می‌‌توان دوست پیدا کرد یا دیگران را به انجام کاری متقاعد کرد.

شناخت بهتر زبان بدن و حالت‌های چهره

در فصلی از کتاب با عنوان «تعریف زبان بدن»،مولف با کندوکاو در ژست‌‌ها و حرکاتی که اندیشه‌ها، روحیه‌ها و احساس‌ها را آشکار می‌کنند، زبان غیرکلامی را نیز تفسیر می‌کند. مولف در این فصل بیان می‌کند که در هفت ثانیه اول دیدار با یک نفر می‌توان از روی حالت چهره و نحوه حرکت دادن بدنش گفت که او چه حسی نسبت به خودش دارد. او چه بداند و چه نداند، با ژست‌ها و حرکت‌هایش پیام‌هایی می‌فرستد.
 
«حالت‌های چهره» عنوان فصلی است که در آن به این نکته اشاره شده است که دیگران حالت چهره شما را بیشتر باور می‌کنند تا حرفی را که می‌زنید. چهره هر فرد، پس از چشم‌هایش وقتی حرکت می‌کند گویاترین بخش بدن است.
 
ژست‌ها فاش‌کننده حالت‌ها و احساسات است در حالی‌‌که کلمه‌ها فاش‌کننده اطلاعات است. گستره احساساتی که افراد در زندگی روزمره احساس می‌کنند بسیار وسیع است. برای انعکاس دادن احساسات، از خشم تا نگرانی را می‌توان در حالت‌های چهره به نمایش گذاشت.
 
تفاوت فرهنگی در زبان بدن

مولف در فصل «عبور از تفاوت فرهنگی» معتقد است که فرهنگ‌ها برخلاف کوچک شدن جهان و شاید به دلیل آن، با غرور و عزم به رسوم خود می‌چسبند. رفتارهایی به سادگی شمارش با انگشت، راه رفتن در خیابان و دست دادن در جهان بسیار متفاوت است.
 
در ادامه مبحث زبان بدن به «10 راه شناسایی فریب» اشاره شده است. در تشریح این مبحث آمده که شناسایی فریب بسیار دشوار است؛ بعضی از فریبکارها راست به چشم شما نگاه می‌کنند و دروغ می‌گویند، بعضی دیگر نگاه خود را می‌دزدند. ار نشانه‌های فریبکاری می‌توان به مالیدن چشم و ناتوانی در نگاه کردن به چشم مخاطب اشاره کرد.
 
نخستین چاپ کتاب «زبان بدن به زبان خودمانی»با شمارگان 700 نسخه در 372 صفحه، به بهای 20 هزار تومان از سوی انتشارات آلما و تهران منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها