با برگزیدگان شانزدهمین همایش کتاب سال حوزه /1
چگونه میتوان با گزارههای دینی به نظریهسازی اجتماعی پرداخت؟/ مؤلف:«نظریهسازی دینی در علوم اجتماعی» به دلیل نگاه نو برگزیده شد
به باور نویسنده کتاب «نظریهسازی دینی در علوم اجتماعی»، جنبه نوآوری این کتاب منجر به انتخاب آن به عنوان یکی از آثار برگزیده شانزدهمین همایش کتاب سال حوزه شده است.
مدیر گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در توضیح نظریهای که در این کتاب مطرح کرده است گفت: از آنجایی که هدف من بیشتر ارائه روش بود، در این زمینه یک نمونه هم در حوزه خانواده اجرا کردهام. سعی من بر آن بود تا گزارههایی را در زمینه استحکام یا بیثباتی خانواده ــ که مسئلهای جامعهشناختی است ــ در این مدل پیاده کنم و در نهایت به این نتیجه برسم که براساس گزارههای دینی چه عواملی میتوانند در بیثباتی اثرگذار باشند.
او که بیش از یک سال زمان خود را صرف نگارش این اثر کرده است، پیشینه تحقیقی آن را ریشه در کارهای قبلیاش دانست و گفت: این موضوع و بحثهای علوم انسانی و اسلامی از دغدغههای ما در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.
حجت الاسلام بستان با اشاره به این نکته که کسب رتبه برگزیده در شانزدهمین همایش کتاب سال حوزه برای این اثر دور از ذهن نبود، اظهار کرد: از آنجایی که موضوع «نظریهسازی دینی در علوم اجتماعی» و نوع نگاهی که در آن وجود دارد جدید است و در داوریها به نوآوری توجه دارند، شاید جنبه نوآوری منجر به انتخاب کتاب شده باشد.
حجتالاسلام حسین بستان بهتازگی مراحل تحقیق کتابی با موضوع «جامعهشناسی جنسیت با رویکرد اسلامی» را در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به پایان برده است که احتمال دارد با مشارکت سازمان سمت به چاپ برسد.
نظر شما