جعفر ابراهیمی(شاهد) گفت: از اخبار، گفتوگوها و مطالبی که با موضوع انقلاب اسلامی در خبرگزاری کتاب کار شده راضی هستم و این باعث خرسندی من است.
وی افزود: گاهی مطلبی در حوزه انقلاب اسلامی به خبرنگاران ایبنا گفتهام که با زبان ادبی مخابره شده و در مجموع از آن خرسندم. معتقدم خیلی از سایتها در زمینه ادبیات انقلاب اسلامی به شکل کلیشهای کار میکنند و هر بار پرسشهای تکراری مطرح میکنند.
این شاعر ادامه داد: در مجموع از مطالبی که در ایبنا منتشر شده راضیام و خبرنگاران اغلب عین حرفهای مرا مخابره میکنند و گاهی پرسشهایی مطرح میشود که در زمینه انقلاب اسلامی تازگی دارد.
وی اضافه کرد: نگاهم به فیسبوک و وایبر و دیگر رسانههای دیجیتال همانطور که گفتم مثبت نیست. در این رسانهها و پایگاهها اغلب جوک و لطیفه و گفتوگوهای روزمره مطرح میشود که هیچ تازگی برایم ندارند. گاه فکر میکنم تأثیرات رسانههای مجازی نیز مجازی است. اما بعضی وقتها وقتی رسانهای مانند ایبنا را میبینم نظرم در این مورد تغییر میکند.
این نویسنده توضیح داد: در روزگاری که وقتی در اینترنت مطالب متنوع و زیادی درباره انقلاب اسلامی نیست حضور بعضی رسانههای دیجیتال مانند ایبنا غنیمت است.
جعفر ابراهیمی(شاهد) در اغلب گفتوگوهایش نگاهی منتقدانه و اجتماعی به موضوعات مختلف دارد. از این شاعر و نویسنده تاکنون بیش از 120 عنوان کتاب برای گروههای سنی مختلف نوشته شده است.
نظر شما