حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره عنوان کرد: هدف از برگزاری چنین جشنوارههایی ایجاد روحیه پژوهش در بین طلاب و اهمیت بخشیدن به آثار آنان است، با توجه به تجربه موفق برگزاری جشنواره در سالهای گذشته شاهد افزایش تعداد آثار ثبت شده در جشنوارهها هستیم.
وی با بیان اینکه امسال 300 اثر در مرحله استانی جشنواره علامه حلی به ثبت رسیده است، بیان کرد: این آثار از طلاب خواهر مدارس و مراکز آموزشی- تربیتی تابعه استان قم و جامعه الزهرا (س) و مدرسه عالی شهیده بنتالهدی است.
حجت الاسلام اسماعیل نیا ادامه داد: این آثار در چهار قالب کتاب، پایان نامه، تحقیق پایانی و مقاله آزاد ارائه شده است که از مجموع 300 اثر، سه مورد کتاب، حدود 30 پایان نامه، 75 مورد تحقیق پایانی و 193 مقاله با موضوع آزاد است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم گفت: آثار دریافتی نسبت به سال قبل حدود 20 درصد افزایش پیدا کرده است و نکته قابل توجه در این مورد رشد بیش از 100 درصدی مقالات است.
وی افزود: تحقیقات پایانی و پایان نامهها از جمله پژوهشهای الزامی طلاب است و هر طلبه پس از اتمام دوره آموزشی خود موظف است آن را تدوین کند، اما آنچه برای ما اهمیت دارد و سیاست اصلی جشنواره علامه حلی نیز همین است بالا بردن تمایل طلاب به پژوهش و تدوین مقالات اختیاری و مورد علاقه آنان است و این هدف در جلسات متعددی که با طلاب مدارس مختلف برگزار میشد دنبال شد و به حمدالله امروز شاهد تحقق این امر هستیم.
اسماعیلنیا یادآور شد: اسامی برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره سراسری علامه حلی (ره) تا نیمه دوم اسفند ماه اعلام خواهد شد و طی مراسم با شکوهی از آنان تجلیل به عمل خواهد آمد.
نظر شما