با پیشنهاد و پیگیری نویسنده «نادره دانای جهان: پورسینا»
مراسم پاسداشت شصتمین سال افتتاح آرامگاه پورِ سینا برگزار میشود
شهر همدان اردیبهشت سال 1394 میزبان شرکتکنندگان در همایش «پاسداشت شصتمین سال افتتاح آرامگاه پورِ سینا» خواهد بود. طرح این همایش از سوی علی (مسعود) میدانچی مؤلف «نادره دانای جهان: پورسینا» پیشنهاد شده و اجرای آن بهتازگی توسط استانداری همدان به تصویب رسیده است.
علی (مسعود) میدانچی، پیگیر و پیشنهاددهنده این طرح در گفتوگو با خبرنگار ایبنا از تصویب آن در استانداری همدان در 18 دی 93 خبر داد و گفت: برنامه «پاسداشت شصتمین سال افتتاح آرامگاه پورِ سینا» سال گذشته از سوی بنده مطرح شد که آنرا به دهها ارگان مختلف پیشنهاد دادم. این طرح در نهایت با حمایت انجمن مفاخر معماری ایران در استانداری همدان به تصویب رسید و دبیرخانه همایش در دانشگاه آزاد دایر شد تا برنامهریزیهای آن را انجام دهد.
این نویسنده اظهار کرد: آرامگاه بوعلی، از شاهکارهای معماری ایران است که در سال 1330 ساخت آن با طراحی هوشنگ سیحون به پایان رسید و در هفتم اردیبهشت 1333 این بنا کامل شد. مکان این مقبره از آن حیث که بوعلی سینا را در خود جای داده و از طرفی دیگر معماری آن منحصر بهفرد است، باید مورد توجه همگان بهویژه جهانیان قرار گیرد.
علی (مسعود) میدانچی که نگارش کتاب «نادره دانای جهان: پورسینا» را در کارنامه فرهنگی خود دارد، به مدت 6 سال ریاست هیات مدیره خیرین مدرسهساز و کتابخانهساز همدان و عضو جامعه خیرین مدرسهساز کشور و انجمنهای خیریه دیگر بوده است.
علاوه بر همایش «پاسداشت شصتمین سال افتتاح آرامگاه پورِ سینا»، برگزاری جایزه جهانی بوعلی سینا هم توسط این نویسنده پیشنهاد شده است. میدانچی این باور را دارد که بازتاب جهانی این جایزه، به نفع کشور است. وی میگوید: شهر همدان «پایتخت تاریخ و تمدن ایران» است و به عنوان یکی از پنج شهر فرهنگی کشور شناخته میشود. بنابراین میتواند به شهر فرهنگی جهانی تبدیل گردد زیرا شاخصترین نماد علم در مشرقزمین ــ اقامتگاه ابدی بوعلی سینا ــ در این شهر قرار دارد.
نظر شما