معاون فرهنگی مجمع تقریب مذاهب اسلامی:
نمایشگاه بین المللی حوزه دین فرصت مناسبی برای ارتقا کیفی و جهانیشدن نشر اسلامی است
معاون فرهنگی مجمع تقریب مذاهب اسلامی بابیان اینکه وقتی ناشران در حوزه بینالمللی قرار میگیرند برای جهانیشدن بیشتر تلاش میکنند گفت: مجمع جهانی تقریب، کتابهای خود را به زبانهای فارسی، انگلیسی، عربی، اردو، ترکی و فرانسه منتشر کرده و دنبال جهانیشدن کتابهای خود است.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بابیان اینکه حضور ناشران در این نمایشگاه سبب میشود بااطلاع یافتن از انتشار کتابهای مربوطه در حوزه فعالیت خود به رشد بیشتر دست یابند افزود: هدف برجسته مجمع تقریب مذاهب که دنبال توسعه آن در نمایشگاه نیز هستیم این است که با در کنار هم قرار گرفتن آثار تقریبی و سایر آثار سبب تحول و تقریب بیشتر در حوزه نشر دینی باشیم.
وی هدف دیگر معاونت پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اهلبیت را فراهم کردن بستری برای تلاش بیشتر ناشران در حوزه بینالمللی عنوان کرد و گفت: مجمع جهانی تقریب کتابهای خود را به زبانهای فارسی، انگلیسی، عربی، اردو، ترکی و فرانسه منتشر کرده و دنبال جهانیشدن کتابهای خود است.
گلزاده با اشاره به اینکه این نمایشگاه سبب ارتقا کیفیت آثار سایر انتشارات میشود اظهار کرد: در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای توزیع و مبادله آثار و توزیع بهتر کتابها ایجادشده است.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: برگزاری این نمایشگاه در استان قم جلوه خاصی به آن بخشیده است زیرا شهر قم برجستهترین شهر کشور ازنظر نشر علوم دینی و حوزه دین است.
وی شهر قم را پایتخت نشر کتب دینی در کشور خواند و یادآور شد: حضور ناشران خارجی در این نمایشگاه سبب انس و ارتباط بیشتر آنها با این و تغییر نگرش نسبت به ساحت شهر مقدس قم میشود.
گلزاده بابیان اینکه نمایشگاه بینالمللی کتاب حوزه دین در قم سبب آشنایی بیشتر با حوزههای علمیه و ظرفیت تولید اندیشه دینی میشود گفت: این نمایشگاه که در هفته وحدت برگزار میشود و توصیه میکنم بازدیدکنندگان حداقل یک کتاب در حوزه وحدت را از انتشارات مجمع جهانی تقریب تهیه کنند.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بابیان اینکه بیش از 100 عنوان کتاب در بیست و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی رونمایی میشود افزود: 62 جلد از این کتابها مربوط به موسوعه روایات مشترکه شیعه و سنی و دایره المعارف جامعی است که توافقات شیعه و سنی در آن جمع آور شده است و خدمت برجسته پژوهشگاه مطالعات تقریبی است.
گلزاده با اشاره به آمار مربوط به کتابهای چاپ شده توسط انتشارات مجمع جهانی تقریب مذاهب اظهار کرد: تاکنون 190 عنوان کتاب به زبان عربی، 60 عنوان کتاب فارسی، 10 عنوان کتاب طلایهداران تقریب، 17 مجموعه مقاله، هفت عنوان کتابشناسی توسط ین انتشارات به چاپ رسیده است.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بابیان اینکه 12 جلد کتاب ترکی و 12 جلد کتاب انگلیسی نیز توسط انتشارات مجمع تقریب مذاهب اسلامی به چاپ رسیده است افزود: موضوع اکثر این کتابها مرتبط بهتقریب مذاهب، احادیث مشترکه میان اهل تشیع و اهل تسنن و فضایل اخلاقی اهلبیت (ع) است.
وی با اشاره به رونمایی 20 دوره کتاب در کنفرانس وحدت اسلامی توضیح داد: مجمع جهانی تقریب مذاهب بهتازگی هفت عنوان کتاب را منتشر کرده است که میتوان به «المصاحبه فی احادیث اهل بیت (ع)»، «محمد اقبال لاهوری»، «قرارات مجمع الفقه الاسلامی»، «العولمیه» و «التسامح و المداراة بین المذاهب الاسلامیة» که همگی به زبان عربی نگارش شدهاند اشاره کرد.
گلزاده با بیان اینکه جلد دوم کتاب موسوعه اصول فقه المقارن که جلد اول آن در سال 2009 به چاپ رسیده و منتشر شده است گفت: این انتشارات حدود 34 سال است که فعالیت داشته است و اکنون نیز به کار خود ادامه میدهد.
نظر شما