سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، کتابهای «مطالعات برنامهريزی سيستمهای قدرت با استفاده از نرمافزار PSS/E» و «اصول طراحی گيرندههای GPS به روش نرمافزاری» را منتشر کرد.
اهمیت مطالعات برنامهریزی توسعه شبکه
وی در ادامه با اشاره به مباحث این کتاب گفت: یکی از حوزههای پراهمیت در مطالعات سیستمهای قدرت، مطالعات برنامهریزی توسعه شبکه است. این امر با هدف تعیین تجهیزات مورد نیاز، از نظر ویژگی و زمان بهرهبرداری و با در نظر گرفتن رشد بار، محدودیتها و قیود حاکم بر شبکه به منظور تأمین بار مورد نیاز مصرف کنندگان با کمترین هزینه توسعه انجام می پذیرد.
عشقآبادی در تشریح مفهوم توسعه شبکه ادامه داد: انواع معمول توسعه شبکه عبارتند از اتصال یک نیروگاه یا دیماند جدید به شبکه سراسری و توسعه شبکه سراسری (احداث پست و خطوط جدید) برای تأمین رشد بار که برای آنها مطالعات پخش بار، اتصال کوتاه، پایداری گذرا و ملاحظات فنی و اقتصادی ضروری است.
کاربرد نرمافزار PSS/E
رئیس انتشارات سازمان پژوهشهای صنعتی ایران درباره نرم افزار PSS/E تصریح کرد: نرمافزار PSS/E یکی از معتبرترین و متداولترین نرم افزارها برای انجام اين مطالعات است. در این کتاب ماژولهای مختلف نسخه 30 نرم افزار PSS/E برای انجام بخشهای مختلف مطالعات برنامه ریزی توسعه شبکه با ارائه مثالهای کاربردی از شبکه سراسری برق کشور تبیین و تشریح شده است.
وی در ادامه از انتشار کتاب «اصول طراحی گيرندههای GPS به روش نرمافزاری» نوشته مشترکJames Bao Yen Tsui ، با ترجمه شروين اميری و مهندس نسرين بورقانی فراهانی از اعضای هیأت علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران خبر داد.
آشنایی با گیرندههای سیستم تعیین موقعیت جهانی
عشقآبادی در تشریح اهداف تألیف این کتاب گفت: هدف این کتاب ارائه تفصیلی اطلاعات پایه مرتبط به گیرندههای سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS,Global Positioning System ) است. گیرندههای GPS در زندگی روزمره مردم مورد استفاده قرار میگیرد، اما اصول عملکردی آن به راحتی در یک کتاب دیده نشده است.
رئیس انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در ادامه درباره مباحث کتاب افزود: شناخت انواع روشهای تعیین موقعیت رادیویی یا ماهوارهای، نحوه چیدمان مورد نیاز شبکه ماهوارهای و ایستگاههای مرجع، سیگنالینگ ماهوارههای GPS، نحوه استخراج موقعیت کاربر و الگوریتمهای پیچیده آن و بسیاری نکات فنی مرتبط، در کمتر کتابی بهصورت یکجا و یکپارچه گردآوری و ارائه شده است.
وی ادامه داد: کتاب «Fundamentals of Global Positioning System Receivers, A Software Approach» الگوریتمهای مکانیابی را به نحوی ارائه کرده که امکان توسعه گیرندههای GPS نرمافزاری را فراهم میکند؛ راهی که در آینده نه چندان دور باید پیمود و با توجه به توسعه روزافزون رادیو نرمافزار در کشور، قابل تحقق خواهد بود.
نظر شما