این نویسنده حوزه رسانه درباره راهکارهای تقویت نقش کتابخوانان در کشور توضیح داد: اگر بخواهیم در جامعه نقش کتاب و کتابخوانان را تقویت کنیم باید ابتدا بتوانیم اهل کتاب یعنی اندیشمندان، دانشمندان، شاعران و نویسندگان را در سطح جامعه تکریم کنیم.
وی یادآور شد: باید عملا به مردم جامعه نشان بدهیم انسانهایی که اهل کتاب هستند و مطالعه و پژوهش را در اولویت برنامهها و کارهای خود قرار میدهند جایگاه بالاتری در جامعه دارند.
به گفته قاضیزاده، عدهای تصور میکنند با برگزاری نمایش و سمینار میتوان جایگاه علم و دانش را ارتقا داد در حالی که این موضوع به تنهایی کافی نیست، در سطح جامعه باید شرایطی ایجاد شود که معلمان و استادان دانشگاهی از نظر مادی و معنوی از قشرهای برگزیده جامعه باشند.
مولف کتاب «گزارشنگاری» با انتقاد از وضعیت استادان و فعالان حوزه فرهنگی در کشور گفت: متاسفانه در کشور ما استادان و تولیدکنندگان فرهنگ ضعیفترین و از یادرفتهترین طبقههای جامعه هستند و جوانان در مواجهه با این قشر و نگاهی به وضعیت آنها از خود سوال میکنند که چرا باید به تحقیق و دانش روی بیاوریم، وقتی سرنوشت این افراد درخشان نیست، چگونه میتوان به نوجوانان و جوانان گفت که راه آنها را پیش بگیرند.
وی اظهار کرد: در این میان اگر همه زمینهها ایجاد شد، یعنی بحث کتابخوانی در خانوادهها رونق گرفت و اهل کتاب سطح اجتماعی قابل قبولی پیدا کردند، پس از آن مطبوعات میتوانند این روند را تقویت کنند.
نظر شما