پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۰۹
علی‌اکبر قاضی‌زاده: در کشور ما نویسندگان و تولیدکنندگان فرهنگ ضعیف‌ترین طبقه‌ جامعه هستند

علی‌اکبر قاضی‌زاده، نویسنده حوزه رسانه اظهار کرد: اگر بخواهیم در جامعه نقش کتاب و کتابخوانان را تقویت کنیم باید ابتدا بتوانیم اهل کتاب یعنی اندیشمندان، دانشمندان، شاعران و نویسندگان را در سطح جامعه تکریم کنیم.

قاضی‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گفت: عده‌ای تصور می‌کنند با برگزاری نمایش و سمینار می‌توان جایگاه علم و دانش را ارتقا داد در حالی که این موضوع به تنهایی کافی نیست، در سطح جامعه باید شرایطی ایجاد شود که معلمان و استادان دانشگاهی از نظر مادی و معنوی از قشرهای برگزیده جامعه باشند.

این نویسنده حوزه رسانه درباره راهکارهای تقویت نقش کتابخوانان در کشور توضیح داد: اگر بخواهیم در جامعه نقش کتاب و کتابخوانان را تقویت کنیم باید ابتدا بتوانیم اهل کتاب یعنی اندیشمندان، دانشمندان، شاعران و نویسندگان را در سطح جامعه تکریم کنیم.

وی یادآور شد:‌ باید عملا به مردم جامعه نشان بدهیم انسان‌هایی که اهل کتاب هستند و مطالعه و پژوهش را در اولویت برنامه‌ها و کارهای خود قرار می‌دهند جایگاه بالاتری در جامعه دارند.

به گفته قاضی‌زاده، عده‌ای تصور می‌کنند با برگزاری نمایش و سمینار می‌توان جایگاه علم و دانش را ارتقا داد در حالی که این موضوع به تنهایی کافی نیست، در سطح جامعه باید شرایطی ایجاد شود که معلمان و استادان دانشگاهی از نظر مادی و معنوی از قشرهای برگزیده جامعه باشند.

مولف کتاب «گزارش‌نگاری» با انتقاد از وضعیت استادان و فعالان حوزه فرهنگی در کشور گفت: متاسفانه در کشور ما استادان و تولیدکنندگان فرهنگ ضعیف‌ترین و از یادرفته‌ترین طبقه‌های جامعه هستند و جوانان در مواجهه با این قشر و نگاهی به وضعیت آن‌ها از خود سوال می‌کنند که چرا باید به تحقیق و دانش روی بیاوریم، وقتی سرنوشت این افراد درخشان نیست، چگونه می‌توان به نوجوانان و جوانان گفت که راه آن‌ها را پیش بگیرند.
 
وان کرد: معتقدم یکی از راه‌های ترویج فرهنگ و رفتار مثبت و ارزشمند در هر جامعه‌ای الگوسازی برای قشر جوان است، زمانی که استاد، محقق و نویسندگان ما اجاره‌نشین و مقروض هستند و نمی‌توانند حداقل‌های زندگی خود را تامین کنند چگونه می‌توان به نسل آینده گفت که این افراد را الگوی خود قرار دهید.

وی اظهار کرد: در این میان اگر همه زمینه‌ها ایجاد شد، یعنی بحث کتابخوانی در خانواد‌ه‌ها رونق گرفت و اهل کتاب سطح اجتماعی قابل قبولی پیدا کردند، پس از آن مطبوعات می‌توانند این روند را تقویت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها