جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۲
آفرینش قلم در کتاب‌های دکتر معتمدنژاد

محمد علی پیوند، مدرس علوم ارتباطات اجتماعی معتقد است بسیاری از روزنامه نگاران با مطالعه کتاب‌های دکتر معتمد نژاد سواد روزنامه نگاری آموخته و خبر را شناخته اند.

خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)-محمد علي پيوند: او اعتماد داشت به ایران. به مردم و به دانشجویان، باصلابت و صبر و مهربانی در زمانی که کمتر کسی این علوم را می شناخت.
با عشق و ایثار بی نظیر و متعلق به خود کوشید تا با تلاشی بی وقفه آن را درایران جاری و ساری نماید. علوم ارتباطات بدون نام او شناخته شده نیست.
او ستون های آن را با پایه هایی مستحکم و مطمئن بر افراشته تا فرزندانش در این مرز و بوم افتخار کنند که در عرصه رسانه مانند رادیو، تلویزیون، سینما،مطبوعات، روابط عمومی، تبلیغات و دیگر شاخه های این علم سرآمد هستند.
 
آفرینش قلم دکتر کاظم معتمندنژاد که حقیقتا پدر علم ارتباطات بود، در مقالات پر قدرت و محتوایش برکسی پوشیده نیست. از وی کتاب های زیادی در علوم ارتباطات منتشر شده  که تمام کسانی که در حیطه رسانه حضور دارند و فعالیت می کنند با آنها آشنایی کامل دارند.
 
کتاب «روزنامه نگاری» استاد سندی براین ادعاست، ما با آن سواد روزنامه نگاری آموختیم، خبر را شناختیم و اخبار، این لازمه زندگی بشر را به همگان انعکاس دادیم.
 
با کتاب «وسایل ارتباط جمعی رسانه ها» نظریه های آن را فرا گرفتیم و فهمیدیم که عصر حاضر عصرارتباطات، انفجاراطلاعات و جامعه اطلاعاتی است، پس اگر در این عصر و زمانه از دانایی آن بی بهره باشیم از جامعه جهانی عقب مانده ایم. یکبار دیگر در آن به وظایف وسایل ارتباط جمعی پرداخت و آن را به ما گوشزد کرد. نظریه های ارتباطی را آموختیم و مطالعات آن را به ما تعلیم داد.
 
در کتاب «حقوق ارتباطات»، مطالبات دو طرف را گوشتزد کرد، از یک طرف رسانه و از طرف دیگر مخاطبان آن را به ما گفت. مواظب باشید حرمت دوطرف واجب است به آن احترام بگذارید. خلاصه آنکه استاد بزرگ ارتباطات عشق خود را نثار این راه نمود، امروز اگر ما ادعایی در این زمینه داریم مرهون زحمات استاد بزرگوار جناب پروفسور کاظم معتمد نژاد پدر علم ارتباطات ایران هستیم، یادش گرامی وخاطرش شاد باد.


-----------------
چهارده آذرماه امسال اولین سالگرد درگذشت دکتر کاظم معتمد نژاد چهره شاخص روزنامه نگاری ایران است. خبرگزاری ایبنا با پوشش مراسم بزرگداشت این روزنامه‌نگار و نیز درج یادداشت «غلامرضا كاظمی دینان» و «امیدعلی مسعودی» یاد و خاطره این نویسنده شناخته شده حوزه ارتباطات را گرامی داشت. در مطلب پیش رو «محمد علی پیوند مدرس علوم ارتباطات اجتماعی» به طرح دیدگاه خود درباره کتاب‌های این نویسنده فقید پرداخته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها