سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴
اقتباسی از «بزغاله‌های ابری» در آرژانتین به نمایش درآمد

پویانمایی «بزغاله‌های ابری» با اقتباسی از کتاب «بزغاله‌های ابری» با نویسندگی و تصویرگری افسانه شعبان‌نژاد در بخش مسابقه فیلم‌کوتاه جشنواره بین‌المللی «ماردل پلاتا» کشور آرژانتین به نمایش درآمد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) فیلم پویانمایی (انیمیشن) «بزغاله‌های ابری» به کارگردانی حمید کریمیان تولید شده در امور سینمایی کانون در بخش مسابقه فیلم‌کوتاه بیست و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی «ماردل پلاتا» طی روزهای 1 تا 9 آذر در شهر ماردل پلاتای کشور آرژانتین برگزار شد، به نمایش درآمد.
 
پویانمایی «بزغاله‌های ابری» با ترکیب تکنیک سه بعدی و دو بعدی به مدت زمان 5 دقیقه، اقتباسی از کتاب «بزغاله‌های ابری» نوشته افسانه شعبان‌نژاد است که در فضایی خیال‌انگیر و کودکانه همراه با موسیقی شاد داستان گم‌شدن بره‌ای کوچک در کوهستانی مه‌آلود را روایت می‌کند.
 
این کتاب برای نخستین بار در سال 1387 با شمارگان 19 هزار نسخه در قالب 28 صفحه با بهای 12 هزار ریال از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان برای گروه سنی «الف» منتشر شد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «یک ساعت گذشت، دو ساعت گذشت. بزی بزغاله بازی کرد و بازی کرد ولی یکدفعه به یاد بزی با و علفهای تازه، بزی ما و گلهای رنگارنگ افتاد و دلش برای آنها تنگ شد. ایستاد و به این طرف نگاه کرد، چیزی ندید، به آن طرف نگاه کرد، هیچی ندید، هرچه نگاه کرد و نگاه کرد خانه شان را هم ندید. بعد ترسید و مع مع گریه کرد گفت: «من گم شده‌ام، من گم شده‌ام...»
 
از دیگر آثار افسانه شعبان نژاد می‌توان به «هدیه خاله نگین»، «بهار گمشده»، ندختر کدو تنبل»، «باغ فرشته‌ها»، «صدای صنوبر» و «زنبور و سیب قرمز» اشاره کرد.
 
جشنواره بین‌المللی «ماردل پلاتا»  از قدیمی‌ترین جشنواره‌های معتبر در آمریکای لاتین محسوب می‌شود و نخستین بار در سال 1954 به صورت غیر رقابتی و محلی برای نمایش آثار برگزیده سینمایی جهان آغاز به کار کرد و پس از برگزاری چند دوره به یک جشنواره‌ سینمایی بین‌المللی تبدیل و موفق به کسب بالاترین درجه برگزاری جشنواره از (FIAPF) شد.
 
در این جشنواره به بهترین فیلم، کارگردان، بازیگر مرد و زن، فیلمنامه، فیلم آمریکای لاتین جوایزی اهدا می‌شود هم‌چنین جایزه ویژه هیات داوران این جشنواره که در ابتدا به نام اومبو (Ombu) بوده است از سال 2004 به نام آستور به یاد «آستور پیتاز ولا» آهنگ‌ساز و نوازنده معروف آرژانتینی تغییر یافت.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها