ابوتراب خسروی، برگزیده هفتمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد برای رمان «ملکان عذاب» ضمن اعلام واگذاری چاپ چهار عنوان از کتابهایش به انتشارات گمان، به ایبنا گفت: وضع ممیزی کتاب نسبت به قبل بهتر شده است. امیدوارم ادبیات به یک جریان فراگیر از مفاهمه و درک متقابل تبدیل شود.
وی درباره آثاری که این روزها می نویسد توضیح داد: معمولا نوشتههایم به مرور، در طول زمان شکل میگیرند. زیرا رمانی را که مینویسم، باید زندگی کنم تا داستان و روایت آن مشخص شود. این روزها نیز در حال نوشتن هستم و نوع روایت و موضوع اثرم را یافتهام ولی ممکن است که فرم آن پیوسته تغییر کند. بنابراین، الان نمیتوانم موضوع و رمان مشخصی را معرفی کنم.
نویسنده «دیوان سومنات»، درباره وضعیت کنونی ممیزی گفت: به نظرم مدتی است، اوضاع ممیزی بهتر شده و امیدوارم بهتر از این نیز بشود. من توقع دارم وزارت ارشاد نه تنها برای کتاب من، بلکه برای کتاب همه نویسندگان، راحتتر از وضعیت کنونی، مجوزها را صادر کند. از طرفی، امیدوارم، مدیران فرهنگی شرایط بهتری را برای اهالی قلم فراهم کنند.
کتاب «ملکان عذاب» خسروی در هفتمین جایزه ادبی جلال آلاحمد، برگزیده بخش رمان و داستان بلند شد. وی ضمن ابراز خوشحالی از دیده شدن کتابش در این دوره از جایزه، درباره میزان تاثیرگذاری جایزه جلال در افزایش کتابخوانی گفت: جایزه جلال آلاحمد، در جامعه فرهنگی ما جایزه موثری است. اگر عنوان برنده جایزه جلال بر یک کتاب ثبت شود، مخاطب رغبت بیشتری برای خرید آن نشان خواهد داد. امیدوارم تشکیل چنین مجامعی در کشور ما بیش از گذشته باشد و مسوولان با تمهیداتی که میاندیشند، تعداد مخاطبان کتابخوان را افزایش دهند.
این داستان نویس افزود: امیدوارم ادبیات به یک جریان فراگیر از مفاهمه و درک متقابل تبدیل شود.
ابوتراب خسروی متولد فسا در شيراز است. وی قصهنویسی را از کلاسهای درسی معلم دوران دبیرستان خود، هوشنگ گلشیری، آغاز كرد و با نوشتن مجموعه داستان «دیوان سومنات» در دهه هفتاد به شهرت دست يافت. «ملکان عذاب»، «رود راوی»، «اسفار کاتبان»، «حاشیهای بر مبانی داستاننویسی» و «آواز پر جبرئیل» از جمله آثار اوست.
نظر شما