اجلاس رؤسای کتابخانههای ملی کشورهای بریکس با حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کتابخانه دولتی روسیه برگزار شد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس کتابخانه ملی مصر در حاشیه اجلاس بریکس، به بحث و تبادل نظر درباره تقویت همکاریهای مشترک فرهنگی و علمی پرداختند.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
مرکزی – شاهنامه خوانی بخشی دیگر از داستان عاشقانه بیژن پسر گیو و منیژه دختر افراسیاب در شنبهای دیگر توسط انجمن شاهنامه خوانی اسطوره اراک خوانش و روایت شد.
مدیر گروه چاپ هنرستان امام صادق (ع) معتقد است؛ مدیران چاپخانهها میتوانند برای تامین نیروی انسانی حرفهای و کارآزموده، فارغالتحصیلان رشته چاپ را برای حضور در دانشگاهها یا پادگانها بورسیه کنند.
کتابهای حوزه گرافیک، در حال چاپ و انتشار هستند، اما به دلیل تفاوت نگاه در تخصیص کدهای دیویی، از دید پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه پنهان میمانند. این مسئله باعث شده است که کتابهای گرافیکی در دستهبندیهایی قرار گیرند که دسترسی به آنها برای مخاطبان هدف دشوار شود.
انقلاب شکوهمند اسلامی در گام دوم در مسیر نائل شدن به الگوی پیشرفت همه جانبه است که مهمترین مؤلفه تحقق این مهم خوداتکایی و خودباوری است تاریخ پرافتخار هشت سال دفاع، مقدس تجربه گرانبها و ارزشمند کشورمان بوده است.
غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: در قرون ۱۷ تا ۱۹ م. زمانی که غربیها در پی جهانگشایی بودند، به دلیل نیاز به شناخت جهان، مطالعاتی در حوزه جغرافیا انجام دادند و کتابهای متعددی نوشتند. اما بسیاری از این آثار و تحقیقات بر اساس روحیه استعماری نوشته شدهاند.
آذربایجانغربی- مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجانغربی گفت: کتاب «زنان نامی سرزمین من» که شامل معرفی و روایت رویدادسازی زنان فاخر انقلاب اسلامی در استان است بهمناسبت هفته زن و روز مادر رونمایی خواهد شد.
خراسان رضوی – یک شاعر آیینی مشهدی گفت: بیشتر شاعرانی که آیینی شعر میسرایند، اهل ادبیات هستند و مذهب را هم میشناسند پس آنها را به شعار دادن محکوم نکنیم.
زمانی میگفتند «مصر تألیف میکند، لبنان چاپ میکند و عراق میخواند»، اما اکنون دیگر این جمله را به کار نمیبرند. طبق آماری، که بسیاری آن را خوشبینانه میدانند، اکنون هر لبنانی بهطور متوسط سالی حدود سه کتاب میخواند، در حالی که شش سال پیش، این رقم به سالی بیش از پنج کتاب میرسید.
شیوا مقانلو مترجم و منتقد ادبی عنوان کرد: حدود ۱۰ سال است که رمان ایرانی به استانداردهای جهانی خود رسیده است، این هنر پیشتر یا بیش از حد در بند تکنیک بوده و یا زرد بوده است.
نظر شما