در این نشست مجتبی رحماندوست، نویسنده و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، راضیه تجار، عباس براتی پور، مجید قیصری، دکتر مرتضی گودرزی دیباج، غلامرضا راهپیما، محمدرضا منتظرین، حسن اختری، غلامرضا یاوند عباسی، مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران حضور داشتند و ابعاد ادبی، هنری و آثار فرهنگی و اجتماعی این اثر مردمی بررسی شد.
مجتبی رحماندوست در این نشست، با قدردانی از طراحان ایده نگارش کتاب فرهنگ ایثار و مقاومت، آن را اثری ماندگار و فراگیر دانست و گفت: رگههای ادبی طلاگونهای از میان این معدن فرهنگی قابل رصد است و این اثر میتواند در آشتی مردم با قلم و کتاب کمک کند.
وی با دفاع از معنا، مفهوم و مصادیق گسترده فرهنگ ایثار و فداکاری، گسترش این فرهنگ را وظیفهای انسانی و تکلیفی الهی خواند و افزود: در بررسی این اثر، رعایت قواعد ویرایش و دستور زبان از یک سو و صیانت از ادبیات مردم و آن چه که مردم قلمی کردهاند از اهمیت برخوردار است و صاحبنظرانی که آثار مردمی را بررسی میکنند باید به این نکته ظریف توجه داشته باشند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، اقدامات انجام شده برای دعوت مردم به نگارش کتاب و تعیین ایثار و فداکاری به عنوان موضوع نگارش را کاری مبتکرانه و ارزشمند خواند و افزود: برای من این کار بسیار جالب و قابل توجه است و بیشک برای جمع کثیری از مردم نیز جالب، خواندنی و آموزنده خواهد بود.
وی با اشاره به اهمیت و ارزش کتابهای موجود در بازار نشر و ارج و مقامی که قلم نویسندگان توانمند این سرزمین دارد افزود: قلمی که در دست مردم قرار میگیرد و ادبیاتی که آنها با همان واژههای صمیمی خلق میکنند، خود در شاکله یک سبک نوین است که لازم است آن را به خوبی بشناسیم و تجربه کنیم.
در این جلسه، دیگر استادان به بیان دیدگاههای خود پرداختند و در نهایت، مقرر شد با تلاش بیشتر، فصل اول این اثر مردمی در دهه فجر منتشر و رونمایی شود.
نظر شما