پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۳
بررسی پدیده مهاجرت در رمان «حفره‌ای تا آمریکا»

رمان «حفره‌ای تا آمریکا» اثر آن تایلر‌ با ترجمه کیهان بهمنی به مسئله مهاجرت و ارتباط و سازگاری با فرهنگ‌های بیگانه می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) «حفره‌ای تا امریکا» رمانی است درباره آشنایی دو خانواده با فرهنگ‌های متفاوت است.

آن تایلر همسر تقی مدرسی رمان‌نویس و روان‌شناس فقید ایرانی است که خود یکی از رمان‌نویسان مطرح امریکا محسوب می‌شود.

تقریباً در همه آثار آن تایلر، خانواده، موردتوجه است. تایلر در 1979 گفته است: «علت علاقه من به موضوع خانواده کنجکاوی‌ام در این مورد است که انسان‌ها چطور با هم سر می‌کنند، چطور سازگار می‌شوند، خود را تطبیق می‌دهند، اصطکاک پیدا می‌کنند، تسلیم می‌شوند و صبح روز بعد این فرایند را مجدداً از سر می‌گیرند، و خانواده مناسب‌ترین وسیله برای بررسی این مسائل است.»

این رمان جدید تایلر نیز از این قاعده مستثنا نیست، ولی درعین‌حال، گروه قومی جدیدی به دنیای امریکایی داستان‌های او افزوده است. این رمان داستان را با دو خانواده آغاز می‌کند: خانواده امریکایی دانلدسن و خانواده ایرانی‌تبار یزدان، که در فرودگاه بالتیمور در انتظار ورود نوزادهایی از کُره هستند که به‌تازگی به فرزندی پذیرفته‌اند.

تایلر با خلق مجموعه‌ای از چهره‌های منحصربه‌فرد در هر دو خانواده به بررسی سردرگمی‌ها و تنش‌های اجتناب‌ناپذیر فرهنگیِ چند سال آینده می‌پردازد و این در حالی است که هر دو خانواده، سالروز رسیدن دخترانشان را جشن می‌گیرند...

«حفره‌ای تا امریکا» با تیراژ 1100 نسخه و 376 صفحه با بهای 13300 تومان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها