به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) کارگاه «برنامهنویسی تحت وب از پایه تا پیشرفته» با محوریت کتاب «برنامهنويسی تحت وب از پايه تا پيشرفته» نوشته مهندس حمیدرضا طالبی، مدرس دانشکده کامپیوتر دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز، شامگاه هفتم مهرماه، در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار شد.
حمیدرضا طالبی، مدرس این کارگاه آموزشی که تاکنون 10 عنوان کتاب در حوزههای مختلف IT منتشر کرده، اظهار کرد: براساس الگوی نشر در کشورهای پیشرفته، تصویر معادل هزاران واژه اثر دارد.
آثار حوزه IT رویکردی تجاری و کاربردی دارند
وی ادامه داد: کتابهای حوزه فناوری اطلاعات، امروز رویکردی تجاری پیدا کردهاند و با توجه به نیازهای روز تدوین میشوند و رویکردی کاربردی نیز دارند. تصاویر کتاب «برنامهنويسی تحت وب از پايه تا پيشرفته» چهار سال زمان برده است.
این نویسنده کتابهای حوزه IT، در ادامه با اشاره به مباحث کتاب درباره ابزاهای وب 2 گفت: کاربر با این قابلیت (وب 2) میتواند مطالب مختلف را با استفاده از «SOCIAL BOOKMARKING» هم بخواند و هم بشنوند. همچنین «ویکی» بهعنوان یک دائرهالمعارف اینترنتی قوی، شامل زندگینامه شخصیتها و اطلاعاتی در همه حوزههای عمومی و تخصصی در اختیار مخاطبان است. «ویکی» در حقیقت با مشارکت تعدادی از مخاطبان ایجاد شد، مشارکتی که در ایجاد شبکههای اجتماعی نیز موثر بوده است.
حذف کتابهای کاغذی
طالبی اظهار کرد: پیش از ورود اینترنت، مخاطبان بعد از انتشار یک کتاب، درباره نقاط قوت و ضعف اثر ابراز عقیده میکردند و این در حالی است که مطالب در فضای مجازی در کمترین زمان، قابل جرح و تعدیل یا اصلاح است، بنابراین پیشبینی میشود کتابهای کاغذی در آینده از حوزه نشر حذف شوند.
وی در ادامه با اشاره به قابلیتهای متفاوت وبهای 1، 2، 3 و 4 گفت: وب 1، فقط فضایی برای مطالعه کاربران فراهم میکرد و این در حالی است که وب 2، تعامل کاربران را ایجاد کرد. پیشبینی میشود وب 3، تعامل کاربر و رایانه را ایجاد کند.
وب 4 در سال 2020، فضای مجازی را تسخیر میکند
مولف کتاب «نصب و راهاندازی شبکههای کامپیوتری از پایه تا پیشرفته» افزود: وب 4، به احتمال زیاد تا سال 2020 گسترده خواهد شد. وب 4 در فضایی بدون سیستم عامل و هارد، در اختیار کاربر خواهد بود.
این مدرس کامپیوتر دانشگاه آزاد در ادامه این کارگاه آموزشی گفت: «MB» بهعنوان یکی از شبکههای اجتماعی ویژه خردسالان، فضایی را ایجاد کرده است که از نوزادی تا دوران بلوغ فرد قابل ثبت در فضای مجازی است. تا سال 2020 هر فرد یک هویت اینترنی خواهد داشت.
طالبی در پایان عنوان کرد: قلمرو شبکههای اجتماعی تا سال 2020 به اندازهای گسترش پیدا میکند که در قالب سیاره تعریف میشوند. شبکههای اجتماعی امروز مانند فیسبوک و مای اسپیس به یکدیگر متصل شدهاند.
کارگاه آموزشی با محوریت کتاب «برنامهنویسی تحت وب از پایه تا پیشرفته» شامگاه دیروز (7 مهرماه) در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار شد.
سهشنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۵
نظر شما