من هنوز به دست نوشتههای خود از آيت الله ری شهری مراجعه میکنم
دكتر صالحيامیری، رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در این مراسم گفت: امروز براي ما از دو نظر روز شادي و شعف است، اول از نظر ولادت امام رضا (ع) و دوم به دليل حضور عالم رباني آيت الله ري شهري.
صالحي با بيان اين نكته كه ميتوان از آيت الله ري شهري به عنوان فردی مقيد به اخلاقيات نام برد افزود: به خاطر دارم كه در اوايل انقلاب، حدود 32 سال پيش، در اوج در گيري هاي موجود در جامعه آيت الله ري شهري جوانان را درس اخلاق مي داد.
وي عنوان كرد: هنوز هم پس از گذشت سالها من به دست نوشتههاي خود از ايشان مراجعه ميكنم و مباحث اخلاقي را كه هنوز تازگي دارد مرور ميكنم.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي با ابراز خوشنودي از حضور آيت الله ري شهري در كتابخانه ملي عنوان كرد: وجه تمايز ايشان از ديگر علما اين است كه آيت الله ري شهري هم عالم هستند و هم عامل، در يك جمله بگويم مرز ايشان مرز اخلاقي است.
صالحيامیری ضمن انتقاد از عدم شناخت لازم نسل جوان از علما و بزرگان اخلاق گفت: نسل امروز ما بايد بتواند از محضر اين بزرگان بهرهمند شود و در اين راستا صدا و سيما و ديگر رسانه هاي جامعه بايد بستري مناسب ايجاد كنند.
گفت و گو پیرامون تفاهمنامه مشترک
در ادامه مراسم آيت الله ري شهري ضمن تبريك ايام خجسته دهه كرامت افزود: اميدوارم كه همه ما بتوانيم از رهروان اين امام عزيز باشيم.
توليت آستان حضرت عبدالعظيم حسني و رئيس مؤسسه فرهنگي دارالحديث، با برشمردن 10 خصيصه به نقل از حضرت رضا (ع) درباره انسان اخلاق مدار عاقل و جامعه اخلاقي و عقلاني اسلامي گفت: بنا بر فرموده امام هشتم(ع) بهره مندي از خير و خوبي مسلمان، مصونيت از شر زباني و عملي او، انجام بسيار كار حسنه و كوچك جلوه دادن كار خوب خود، بزرگ نمودن كار صواب برادر ديني خود، خوشحال بودن از خدمتگزاري به مردم، دانش آموختن به صورت سيري ناپذير، به دنبال كار ناصواب نرفتن حتي در صورت فقر و تنگدستي، سالم زندگي كردن و عدم علاقه به شهرت، خود را ترجيح ندان بر كسي و با حسن ظن ديدن، همه از صفات فرد اخلاق مدار و عقلاني مورد نظر علي بن موسي الرضا (ع) بوده است.
در پايان اين مراسم، دكتر صالحي و آيت الله ري شهري، طي مذاكراتي كه در حوزه رياست كتابخانه ملي برگزار شد، بر افزايش همكاريها از طريق امضاء تفاهم نامه تاكيد كردند.
دانشجويان خارجی از كتابخانه ملي ديدن كردند
کتابخانه ملي، ميزبان دانشجويان كشورهاي خارجي بود.
در اين بازديدها كه به صورت جداگانه انجام شد، ابتدا تعدادی از دانشجويان تركيهای رشته زبان و ادب فارسي، از دانشگاه علامه طباطبايي از بخشهاي مختلف كتابخانه ملي، نظير تالار ايران شناسي و اسلام شناسي، تالارهاي تخصصي و نابينايان بازديد كردند.
همچنين در ادامه نيز تعدادی از پژوهشگران عراقي با از بخش هاي مختلف كتابخانه ملي ديدن كردند.
اداره بين الملل سازمان اسناد و كتابخانه ملي، بعد از امضاء تفاهمنامه با جامعه تورگردانان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، همه روزه مهمانان خارجي علاقهمند به بازديد از كتابخانه ملي را ميزباني ميكند.
نظر شما