مدیر انتشارات کویر از کتابهای در دست چاپ این انتشارت خبر داد و گفت: برخی کتابها مجوز نشر گرفتهاند، همچنین امیدوارم بعضی آثار که در دولت قبل مجوز نشر نگرفتند در این دولت موفق به کسب مجوز شوند.
وی افزود: «اینک حسین آئینه زندگی، نگاهی دیگر به واقعه عاشورا» تالیف دکتر ناصر مهدوی، «سازمانهای بینالمللی نظریهها و نهادها»، نوشته (ساموئل پارکین) ترجمه دکتر مصطفی منتظرالمهدی، «آشویتس یکتا ارنس نولند، یورگن هابرماس و بیست پنج سال دعوای تاریخنگاران» نوشته (ماتیاس رودبرود کزب) ترجمه مهدی تدین، «دفاعیه سقراط در دادگاه آتنیها با بازنویسی و شرح آپولوژی افلاطون به روایت یک ایرانی» اثر مسلم عباسی، «در ستایش تمدن اسلامی مسیحی» (ریچارد دبلیو بولت) ترجمه دکتر سیروس فیضی، «خواب و رویا در فراسوی مرزها» اثر (لوئیز مارلو) با ترجمه مریم وتر، «شصت سال صبوری و شکوری» خاطرات دکتر ابراهیم یزدی سایر عناوین کتابهای در دست چاپ انتشارات کویر هستند.
مدیر انتشارات کویر درباره مجوز انتشار برخی کتابها اظهار کرد: کتاب «دین و دولت و کاربست آن در شریعت» اثرمحمدعابد جابری با ترجمه دکتر هاشم آقاجری پس از 8 سال همچنان منتظر مجوز چاپ است. همچنین کتاب «خواب و رویا در فراسوی مرزها» بعد از دو سال و اندی موفق به دریافت مجوز برای چاپ شده است.
وی ادامه داد: کتاب «دروغ و نقش آن در دین و دنیای ما»، نوشته مهندس مهدی بازرگان نیز هنوز موفق به دریافت مجوز ارشاد برای چاپ نشده است.
مظفر درباره کتاب خاطرات ابراهیم یزدی با عنوان «شصت سال صبوری و شکوری» عنوان کرد: این کتاب در حال حاضر مراحل ابتدایی بازخوانی را میگذراند و هنوز برای دریافت مجوز آن اقدامی انجام نشده خاطراتی که احتمالا به چندین جلد میرسد و فعلا دو جلد آن آماده شده که حاوی زندگینامه، سیر تحولات و هجرت به آمریکا پس از دوران مصدق، فعالیتهایی که در رابطه با فلسطین و لبنان با همکاری مصطفی چمران همراه با تصاویر ناب انجام شده و همچنین دربرگیرنده سههزار نامههای تاریخی که بین یزدی و امام درباره فعالیتهای انجمن اسلامی شاخه آمریکا است را شامل میشود.
وی در ادامه با اشاره به موضوع کتاب «شیراز در نهضت ملی شدن نفت» بیان کرد: در این کتاب به تاریخ شیراز یکی از شهرهای پر تب و تاب در جریان مبارزات نهضت ملی شدن صنعت نفت پرداخته شده است. در شیراز از دولت دکتر مصدق از سوی قاطبه مردم شهر حمایت شده و این از شناخت مردم این شهر از پیشینه مصدق که زمانی به عنوان والی شیراز بوده نشات گرفته است و از طرفی برخی جریانها در شیراز به طرفداری از رئیس مجلس وقت (سردار فاخر) در مقابل مردم هواخواه مصدق قرار گرفتند و تاریخ قابل تاملی را در این برهه در شیراز به وجود آوردند.
نظر شما