وی این اثر را شامل 29 داستان کوتاه معرفی کرد و افزود: «خرداد که میشود» را پس از 30 سال و با توجه به تجربه سالها «اسیربان» بودنم نوشتهام و از مهمترین ویژگیهای کتاب همین است که داستانهای آن به قلم خودِ راوی و به دور از اغراق نوشته شدهاند. این کتاب را با بهرهگیری از خاطرات کمپ سمنان (طریقالقدس)، کمپ 7 اراک و کمپ 2 تهران (ورزشگاه تختی تهران) نوشتهام که شامل عکسها، دستنوشتهها و سندهایی از آن کمپهاست و در 240 صفحه منتشر خواهد شد.
او با بیان اینکه نگاه انسان به انسان را در ثبت این خاطرات داشتهام، درباره اهداف نگارش «خرداد که میشود» توضیح داد: به تصویر کشیدن میل و علاقه عراقیها برای ماندن در ایران و عظمت و ابهت ایران در جنگ، نمایش منش سرباز ایرانی به عنوان سربازی قانونمند و منظم، معرفی آغازگر جنگ و نیز نمایش تاکیدهای ارتش برای تساوی در حقوق ایرانیان و اسیران عراقی، بخشی از اهدافم برای تالیف این کتاب بود.
صارمی از عنوانهای قطار در یک سال پیش، سامی، یادداشت 29 تیر، این چهره را قبلاً جایی دیده بودم، کریسمس در کمپ، غنیه نام تنها زنی است که در این کتاب آمده است و پسران حسن به عنوان برخی از داستانهای 29گانه کتاب یاد کرد و ادامه داد: این داستانها در ابتدا 36 عنوان بودند، اما با وسواسی که برای در کنار هم قرار دادن داستانها و ویرایش آنها داشتم، ترجیح دادم هفت داستان را در کتاب «جنگ را ما شروع کردیم» و باقی آن را در این کتاب منتشر کنم.
وی در پاسخ به سوالی درباره دلیل انتخاب این نام برای کتاب گفت: 90 درصد داستانهای کتاب به اسیرانی از عملیات فتحالمبین که به پیروزی خرمشهر انجامید مربوط میشود و این کتاب با داستان مستند درباره فتح خرمشهر آغاز و با داستانی در این باره پایان مییابد. به همین دلیل نام کتاب «خرداد که میشود» رال انتخاب کردم.
نظرات