شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۰
زیرساخت اقتصادی در گرو اکوتوریسم پایدار است

«مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار» عنوان اثر جدید شمس‌السادات زاهدی است که در آن به بررسی زیر‌ساخت‌های اقتصادی و درآمدزایی و توسعه اجتماعی اکوتوریسم پرداخته است.

زاهدی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: مدتی است که در محافل علمی و اجرایی کشور درباره ضرورت گسترش صنعت توریسم سخن گفته می شود اما باید توجه داشت که ایجاد اشتغال، درآمدزایی و بهبود زیر‌ساخت‌های اقتصادی، افزایش درآمدهای مالیاتی و ارتقای سطح زندگی مردم و آشنایی با فرهنگ‌های دیگر از جمله موضوعاتی است که در این محافل به آنها پرداخته می‌‌شود.

وی در پاسخ به این‌که نگرش سیستمی و تاکید محیط زیست در این کتاب به توریسم چه می‌دهد و چه ‌می‌گیرد، گفت: در این کتاب سعی کرده‌ام به سوالاتی مانند این سوال و برخی  مسائل جدی پاسخ دهم و بیشترین تاکید این کتاب بر توسعه اثرات اجتماعی و فرهنگی اکوتوریسم است.

مولف این کتاب ادامه داد: در کنار ابعاد اقتصادی اجتماعی تاکید ویژه‌ای بر اکوتوریسم پایدار شده است زیرا این نوع توریسم در عین درآمد‌زایی با محیط زیست نیز برخورد می‌کند.

این پیشکسوت عرصه مدیریت افزود: در بخش دیگری از این کتاب به اکوسیستم پایدار نیز اشاره شده است تا نسل حاضر نسبت به اکوتوریسم پایدار توجه نشان دهند.

وی با بیان این‌که اگر اکوتوریسم با اصول پایدار عجین شود منجر به یکپارچگی با بخش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور می‌شود، اظهار کرد:‌ تالیف و تدوین این کتاب در هشت فصل انجام شده است و در کنار انواع توریسم، اثرات توسعه صنعت و آموزه‌های اکولوژی و اثرات فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است.

«مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار» با تالیف دکتر شمس‌السادات زاهدی در 248 صفحه، به بهای 10 هزار تومان از سوی مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها