دبیر كميته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) درباره كتاب در دست چاپش با عنوان «واقعيت يهودستيزي» عنوان کرد: اين كتاب نخستين مجموعه تحقيقي درباره ريشهها و دلايل اصلي يهودستيزي در جهان به ويژه در اروپا و همچنین در ايران و جهان اسلام است كه در شش فصل جداگانه به علل «رفتاري»، «اعتقادي»، «سياسي» و «اقتصادي» يهودستيزي ميپردازد. به علاوه اين كتاب داراي ضمايمي است كه گاهشمار يهودستيزي در دنيا را به تصوير ميكشد.
سلطانشاهی با بيان اينكه اين اثر قرار است از سوي نشر روايت فتح به چاپ برسد، افزود: با توجه به اينكه مشابه چنين منابعي در ايران وجود نداشت، از اينرو در اين كتاب سعي شده است از منابع انگليسي (غربي) و منابع فارسي استفاده شود.
وی ادامه داد: نکتهای كه در اين كتاب درباره يهودستيزي به دنبال آن بودم اين است كه تبليغات و ادعاي يهوديها را مبني بر مظلومنماييشان زير سوال ببرم؛ چراكه آنها همواره مدعياند يهوديها سرآمد هر قومي هستند كه هميشه زير آوارگي و آزار قرار گرفتند و هيچگاه از حقوق اوليه شهروندي از جمله آزادي مذهب برخوردار نبودند.
دبیر كميته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین عنوان كرد: البته اين ادعاي يهوديها تا حدي درست است؛ بدين معنا كه يهوديها در طول تاريخ تحت ظلم و شكنجه بودند اما نكته اينجاست كه هيچگاه نيامدند دليل خصومت ديگر اديان و اقوام را نسبت به خودشان تحليل كنند و به ريشههاي آن بپردازند. از اينرو در اين كتاب به ريشهيابي و بررسي چنين خصومتهايي در قالب دلايلي چون «رفتاري»، «اعتقادي»، «سياسي» و «اقتصادي» پرداخته ميشود.
سلطانشاهي با بيان مثالهايي در اينباره توضيح داد: به طور مثال در ريشهشناسي رفتاري اين موضوع اين مساله مورد بررسي قرار ميگيرد كه در طول تاريخ مسيحيت در اروپا، رباخواري در ميان مسيحيان به ويژه كاتوليكها حرام و ممنوع بوده و در اعتقادات آنها، اين كار عملي بسيار ناشايست محسوب ميشود اما در بین پیروان آیین یهود اين عمل روا دانسته شده است، به طوريكه مهمترین رباخوارها همواره يهوديها بودند. بنابراين طبيعي است وقتيكه رباخواري در ميان يهوديها به صورت آشكارا انجام ميشود، آنها نزد ساير مذاهب منفور ميشوند يا در ريشهشناسي اعتقادي يهودستيزي اين مساله مورد بررسي قرار ميگيرد كه به عنوان مثال برخي يهوديها به طور صريح ميگويند كه ما حضرت عيسي(ع) را مصلوب كرديم و خودمان را نيز در اينباره تبرئه نميكنيم كه اين نيز موجب يهودستيزي ميشود.
وي در توضيح دلايل اقتصادي يهودستيزي نيز چنين توضيح داد: در دلايل اقتصادي اين مساله نيز ميتوان گفت كه در هر جايي كه يهوديها برايشان از لحاظ اقتصادي منفعت داشته باشد، آنجا را سرزمين خود تلقي ميكنند. به طوريكه بيشتر يهوديها در فلسطين نيستند و از 14 ميليون يهودي كه در دنيا وجود دارد، فقط پنج ميليون و 200 هزار نفر در فلسطين زندگي ميكردند كه تازه در يهوديبودن اين تعداد نيز شك و شبهه وجود دارد. معادل همين تعداد در آمريكا هم وجود دارد. بنابراين چنين استدلال ميشود كه اگر آنها واقعا به دنبال سرزمين موعود بودند بايد به فلسطين ميرفتند اما چون در فلسطين منابع اقتصادي آنها تامين نميشود، در همه جاي دنيا به دنبال مطامع اقتصادي خود پراكندهاند.
جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۰
نظر شما