یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۵
چگونه با ناهنجاری‌های رفتاری کودکان برخورد کنیم؟

انتشارات عصر غیبت، چاپ پنجم کتاب «روانشناسي كودك: نقش آموزش خانواده در اصلاح اختلالات رفتار كودكان» اثر بابك خان‌زاده را روانه بازار کتاب کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) کتاب «روانشناسي كودك: نقش آموزش خانواده در اصلاح اختلالات رفتار كودكان» والدین را با ناهنجاري هاي رفتاري كودكان و چگونگی برخورد و درمان آن‌ها آشنا می‌کند.

 نویسنده در این کتاب ،سال‌هاي اوليه زندگي کودک و شکل‌گيري چارچوب شخصيتي و اخلاقي او را بسيار مهم می داند و در اين راستا معتقد  به نقش بسزاي والدین است. او طي 10 فصل، مسائل و مشكلاتي كه ممكن است در زندگي براي كودكان به وجود آيد را بیان می‌کند.

خان‌زاده ابتدا، اصول و فرايند رشد تربيتي کودک و مشکلات رفتاري وي را تشريح و ويژگي اختلال رفتاري و عوامل و نقش خانواده در ايجاد آن ‌را بررسي کرده است. در ادامه پس از بحثي مختصر پيرامون تعليم و تربيت در اسلام و اشاره به مهارکننده‌هاي رفتاري و افراط در آن‌ها، از روش‌هاي گوناگون درماني سخن گفته و در پايان برخي از اختلالات رايج رفتاري مانند انگشت‌مکيدن، لکنت زبان، شب‌‌ادراري، دروغ‌گويي و خجالتي‌بودن را واکاوي کرده و سعي در ارائه وظايف والدين در درمان آن‌ها دارد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: گاه مشاهده می‌شود کودکان در فرایند رشدشان با مشکلات و مسایلی روبه‌رو می‌شوند که به تنهایی قادر به حل آنها نیستند و گاه والدین نیز از حل آنها عاجز می‌مانند و این تصور برایشان به‌وجود می‌آید که کودکشان دارای اختلالات رفتاری است. در اینجا باید بگوییم که این مشکلات در  دوران رشد امری عادی و طبیعی است که به سرعت با رشد کودک از مرحله‌ای به مرحله دیگر از بین می‌روند ولی گاه مشاهده شده که این اختلالات، مدت زمان طولانی دوام آورده و مشکلات دیگری را پدید می‌آورند که در اینصورت باید نگران شده و به فکر چاره‌ای برای آنها باشیم...

چاپ پنجم کتاب «روانشناسي كودك: نقش آموزش خانواده در اصلاح اختلالات رفتار كودكان» در حجم 112 صفحه با شمارگان سه هزار نسخه در قطع رقعی توسط انتشارات عصر غیبت منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را به بهای 35 هزار ریال خریداری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها