جمعه ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
منابع چندانی با موضوع شیر مادر در دسترس نیست/ پایگاه‌های آموزشی جای کتاب را گرفته‌اند

ربابه شیخ‌الاسلام، در روز جهانی تغذیه با شیر مادر (جمعه 10 مردادماه) با بیان این مطلب که مردم به منابع آموزشی و بهداشتی در زمینه شیر مادر دسترسی ندارند گفت: ‌پایگاه‌های اینترنتی-آموزشی جای کتاب را در ارتباط با موضوعات اینچنینی گرفته اند.

دکتر ربابه شیخ‌الاسلام، عضو هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به مناسبت روز جهانی و نخستین روز هفته ملی تغذیه با شیر مادر اظهار کرد:‌ نمی‌توان انتشار کمتر از 10 عنوان کتاب را در سال جدید با موضوع «شیر مادر» از نظر کمی بررسی کرد. به‌عبارتی دیگر تعداد کتاب ملاک نیست.  

وی افزود: متاسفانه مردم به ویژه زوج‌‌های جوان به منابع اصلی مطالعاتی در حوزه‌های مختلف بهداشتی دسترسی ندارند. اما در مقابل امروزه با گسترش پایگاه‌های اطلاع‌رسانی اینترنتی، مطالب مختلفی در اختیار خانواده‌ها قرار گرفته است.

مدیر و موسس نخستین تارنمای «به‌سایت ایران» گفت:‌ در حال ایجاد پایگاه اینترنتی هستم که شامل فیلم‌های کوتاه آموزشی است. کاربران با مراجعه به این پایگاه می‌توانند از طریق انیمیشن‌های مختلف نحوه شیر‌دهی، حمام کردن، بازی با کودک و آموزش اعداد و رنگ‌ها را به آسانی فرا بگیرد.

وی ادامه داد: ‌برای ترغیب زن به تغذیه فرزند با شیر مادر باید کار‌های فرهنگی گسترده‌ای صورت بگیرد. به‌عنوان نمونه زن برای استخدام هنوز با مسایل متعددی روبه‌رو است، چراکه رئیس مرد یک ارگان‌ می‌داند یک زن در آینده دوران باردارذی و شیردهی را در پیش دارد.

شیخ‌الاسلام با اشاره به تاثیر رسانه‌‌های مختلف مانند کتاب در افزایش آگاهی جامعه درباره تبلیغ ارزش شیر مادر اظهار کرد: تغذیه با شیر مادر در سال‌های گذشته یکی از سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود. رسانه‌های مختلف اعم از رسانه‌های دیداری، شنیداری و مکتوب نیز برای تبلیغ شیر‌ خشک اجازه نداشتند. 

وی ادامه داد:‌ موضوع اهمیت به کودک، سال‌ها پیش موضوع شعر یک شاعر اهل شیلی بود که جایزه نوبل ادبی را برای وی به ارمغان آورد. شاعر در بیان اهمیت این موضوع گفته بود، اگر از کودکانمان غفلت کنیم مرتکب جنایت شده‌ایم.      

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها