جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱
فلسطین، یهود و صهیونیسم را با این کتاب بشناسید

«کتاب‌شناسی فلسطین، یهود،‌ صهیونیسم واسرائیل» به معرفی مختصر کتاب‌های منتشر شده درباره فلسطین، صهیونیسم، یهود و اسرائیل در جمهوری اسلامی ایران می پردازد.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)- الناز مردی: تحقیقات دقیق و همه جانبه، جز با اطلاع از همه دست آوردهای مطالعاتی گذشته میسر نمی شود و کتاب شناسی نیز وسیله ای مناسب برای این اطلاع رسانی است تا محققان با رجوع به آن مسیر فعالیت علمی خود را روشن كرده و از دستاوردهای علمی دیگران نیز به نحو مطلوب بهره مند شوند. از میان فعالیت های مطالعاتی موجود، مساله فلسطین و صهیونیسم جایگاه خاصی در کشور دارد.

«کتاب‌شناسی فلسطین، یهود،‌ صهیونیسم واسرائیل» کتابی است که به معرفی مختصر همه کتاب های منتشر شده پیرامون فلسطین، صهیونیسم، یهود و اسرائیل در جمهوری اسلامی ایران و قبل از انقلاب اسلامي می پردازد. این کتاب توسط جمعی از پژوهشگران مرکز مطالعات فلسطین تدوین و از سوی همین مرکز منتشر و روانه بازار نشر شده است. در این کتاب شناسنامه کتابهایی که در خصوص فلسطین منتشر شده با آوردن نام کتاب، نام نویسنده، مترجم، ناشر سال نشر، تعداد صفحات و قطع آنها موجود است.

تفاوت این اثر با چاپ نخست آن در این است که کتاب‌های فارسی چاپ خارج از کشور و همچنین ویژه‌‌نامه‌ها، پایان‌نامه‌ها و مجموعه‌های غیر از کتاب با موضوع فلسطین، صهیونیسم و یهود نیز به این مجموعه اضافه شده اند.

عناوین برخی از کتابهایی که در خصوص یهود و صهیونیست دراین کتاب معرفی شده اند عبارتند از:
آریل شارون: جاودانگی خون بار، این کتاب توسط حسین وهابیان و احسان باکری در سال 1383 و در 189 صفحه در قطع رقعی توسط انتشارات روایت فتح منتشر شده است.

آژانس یهود، عنوان دیگر کتابی است که درباره یهودیان منتشر شده است. این کتاب نوشته محمد عبدالرئوف سلیم با ترجمه کاظم نراقی است که با 651 صفحه در قطع وزیری توسط انتشارات اطلاعات در سال 1385 روانه بازار نشر شد.

کتاب آموزش نژاد پرستی در برنامه های درسی اسرائیل نوشته صفا محمد عبدالعال با ترجمه رضوان حکیم زاده و سید موسی علیزاده طباطبایی در قطع وزیری و 316 صفحه توسط دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه منتشر شده است.

از جولانگاه استر تا وادی صهیون عنوان دیگر کتابی است که به مرور سه اثر از جریان تاریخ نگاری یهود در ایران می پردازد. این کتاب نوشته علیرضا سلطانشاهی است و در 304 صفحه در قطع وزیری توسط بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر در سال 1386 منتشر شده است.

عناوین برخی از کتابهایی که در خصوص فلسطین دراین کتاب معرفی شده اند عبارتند از:


درباره فلسطین نوشته امام خمینی (ره) در 112 صفحه و در قطع رقعی توسط انتشارات سید جمال به چاپ رسیده است.

درس مبارزه از قیام حضرت موسی (ع) نیز عنوان دیگر کتابی است که حسین علی یزدانی آن را نوشته و در 96 صفحه در قطع رقعی توسط دفتر انتشارات اسلامی وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سال 1373 منتشر شده است.

دفاع از فلسطین و الجزایر کتابی است که احمد شقیری آن را نوشته و توسط ابراهیم یوسفی به فارسی ترجمه شده است. این کتاب سال 1351 در 292 صفحه رقعی توسط انتشارات امیر کبیر روانه بازار نشر شد.

دولت فلسطین و شهرک های یهود نشین نوشته عبد معروف با ترجمه فرزاد ممدوحی توسط موسسه اطلاعات در سال 1374 در 127 صفحه و قطع رقعی منتشر شده است.

«کتاب‌شناسی فلسطین، یهود،‌ صهیونیسم واسرائیل» با معرفی 1483 منبع در شمارگان 1500نسخه، 176 صفحه با بهای 30000 ریال از سوی مرکز مطالعات فلسطین منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها