وی با بیان اینکه گاهی از ظرفیتهای کتابخانههای کشور به درستی استفاده نمی شود افزود: وجود کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان کتابخانهای تخصصی، یکی از الزامات و ضروریات برای رشد علم و دانش کشور در جهت رفع نیازهای دانشجویان و استادان این حوزه است.
جنتی ادامه داد: داشتن یک کتابخانه تخصصی، جامع و کامل در حوزه علوم پزشکی که پاسخگوی نیازهای این حوزه در کشور باشد، باید از اولویت های اولیه به حساب بیاید، زیرا کشور ایران به عنوان مهد تمدن و فرهنگ و در بسیاری از علوم از جمله علوم پزشکی در جهان سرآمد بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها از جمله برخی کشورهای آمریکای لاتین تعدادی از مراکز و موسسات خود را به نام بوعلیسینا نامگذاری کرده اند افزود: داشتن افرادی چون بوعلیسینا یکی از افتخارات کشور و مایه غرور ماست و این نشان میدهد که کشورمان در حوزه پزشکی سابقه طولانی و دیرینه دارد.
وی با تاکید بر اینکه ضروری است کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران علاوه بر داشتن کتابهای تخصصی در حوزه کتاب های فرهنگی هم تجهیز شود، از آمادگی و همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه خبر داد.
عضو کابینه دولت یازدهم ادامه داد: به تناسب وضعیت فرهنگی و علمی استان های سراسر کشور کتابخانه های عمومی دایر شده است و باید برای غنی تر شدن این کتابخانه ها اهتمام ورزید.
در بخشی از این بازدید «سید بهنامالدین جامعی» مدیر کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از تاریخچه و عملکرد این کتابخانه ارایه کرد.
در این بازدید «دکتر حاجی میر اسماعیل» رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، «سید علی جواد موسوی» معاون پژوهشی دانشگاه و جمعی از معاونان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
نظر شما