شنبه ۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
بررسی نوستالژی گابو در عشق به سینما

مراسم گرامیداشت «گابریل گارسیا مارکز» در همایشی با نام «نوستالژی گابو و عشقش به سینمای نئورئال» در شهر رم برپا شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از کلمبیا ریپورتز، در این مراسم که در سینما «کازا دل» با همکاری سفارت کلمبیا در ایتالیا برگزار شد‌، برخی شخصیت‌های فرهنگی کلمبیا درباره زندگی، آثار و فعالیت‌های مارکز در حوزه سینما سخنرانی کردند.

وآن سباستین بتانکور، سفیر کلمبیا در این برنامه با اشاره به این که مارکز به نئورئالیسم علاقه‌مند بود، گفت که با آن که گابو تحصیلات آکادمیک سینما نداشت ولی سینما را به قدر ادبیات دوست داشت.

تا به حال از کتاب‌های «صد سال تنهایی»، «عشق سال‌های وبا»  و «گزارش یک مرگ از پیش تعیین‌شده» نوشته مارکز اقتباس سینمایی شده است.

گابریل گارسیا مارکز از بزرگترین چهره‌های ادبیات اسپانیولی‌زبان و آمریکای لاتین محسوب می‌شد که در سال 1982 به جایزه‌ نوبل ادبیات دست یافت. وی به عنوان پیشتاز سبک رئالیسم جادویی شهرت داشت که در اثر ابتلا به سرطان غدد لنفاوی در بیمارستان شهر مکزیکوسیتی در 87 سالگی درگذشت.

«صد سال تنهایی» که نمونه بارز رئالیسم جادویی است، معروف‌ترین اثر مارکز محسوب می‌شود. «پاییز پدرسالار»، «عشق سال‌های وبا»، «خاطره دلبرکان غمگین من» و «گزارش یک مرگ» از دیگر رمان‌های معروف این نویسنده‌ی برجسته هستند. آثار این نویسنده تاکنون به زبان‌های بسیاری ترجمه شده‌اند.

مارکز 6 مارس 1927 در شهر کوچک آراکاتاکا در شمال کلمبیا به دنیا آمد. رمان معروف او «صد سال تنهایی» سال 1967 منتشر و در سراسر جهان با استقبال دوستداران ادبیات روبرو شد. وی که اغلب کتاب هایش به زبان فارسی ترجمه شده در میان مخاطبان فارسی زبانش طرفداران فراوانی دارد.

از دیگر آثار او می‌توان به «پاییز پدرسالار»، «کسی به سرهنگ نامه نمی‌نویسد»، «زیستن برای بازگفتن» (اتوبیوگرافی»، «از عشق و دیگر شیاطین» و «خاطره دلبرکان غمگین من» اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها