پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵
انعکاس دیکنز در رمان جدید تام راچمن

روایت لحظه‌های تاریخی در رمان راچمن و نگاه خاص او به این حوادث نوعی تحلیل درباره سقوط تمدن غرب محسوب می‌شود که در قالب یک داستان ادبی روایت شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از یو‌اس‌ای‌تودی، تام راچمن نویسنده و رمان نویس انگلیسی ساکن کانادا رمان جدیدی منتشر کرده است که عنوانش «طلوع و غروب قدرتهای بزرگ» است ولی به عقیده کارشناسان ادبی این رمان بیشتر انعکاس آثار اجتماعی چارلز دیکنز است.

این رمان داستان دختری را روایت می‌کند که در کودکی دزدیده شده و در نوجوانی به دنبال علت این دزدیده شدن می‌گردد.

«تولی زیلبربرگ» در رمان دوم «تام راچمن» شبیه کارهای چارلز دیکنز به خصوص کتاب نیکولاس نیکلبی است که در سفرهای بین اروپا، آسیا و آمریکا از سن 9 تا 33 سالگی تجربیات متعددی کسب می‌کند.

نویسنده در نقش یک گزارشگر رمان‌نویس موشکافی خاصی روی طبیعت انسانی دارد و داستانش را با یک قالب انگلیسی در شهر رم روایت می‌کند که هر فصل شخصیت‌های کلیدی خاصی دارد.

به عقیده مفسر روزنامه یو‌اس‌ای‌تودی شخصیت پردازی‌های نویسنده کانادایی شبیه داستان سهره دونا تارت ماندگار است و شخصیت‌های داستان، زنده و در بطن جامعه حضور دارند.

داستان با تولی 33ساله شروع می‌شود که در گوشه‌ای از منطقه ولز مدیر کتابفروشی است. در یک فلاشبک به سال 1988 تولی 9 ساله روایت می‌شود که همراه یک تکنسین کامپیوتر به نام پاول زندگی می‌کند. بعد با یک زن و شوهر به نام سارا و وین آشنا می‌شود که فاگین و چارلز منسون چارلز دیکنز را تداعی می‌کنند.

این زن و شوهر در کار خرید و فروش اشیاء دزدی هستند. داستان روایت دنیای کودکان و ارتباط آنها با بزرگترهایی است که آنها را بزرگ می‌کنند. به اعتقاد خبرنگار روزنامه آمریکایی داستان در تک تک صفحات به طور زنده روایت می‌شود که می‌توان آن را با کارهای دونا تارت و چارلز دیکنز مقایسه کرد.

روایت لحظه‌های تاریخی در رمان راچمن و نگاه خاص او به این حوادث نوعی تحلیل درباره سقوط تمدن غرب محسوب می‌شود که در قالب یک داستان ادبی روایت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها