این منتقد هنری در خصوص موضوع این نمایشگاه که طراحی در خصوص جلد کتاب است اظهار کرد: جلد یک کتاب درواقع اولین برونداد بصری از آن تلقی می شود که با توجه به محتویات آن طراحی می شود بنابراین می توانیم بگوییم که مجموعه جلدها در واقع تصویر یک ناشر را در ذهن مخاطب نمایان می کنند به همین دلیل ناشران نیز در این زمینه سخت گیری های خاص خودشان را دارند.
باباوند در ادامه افزود: زمانی که مجموع جلدهای ناشر با ارتباطی پنهان یا آشکار، هویت و ساختار بصری را می سازند، مخاطب نیز مانند دیگر کالاها در میان آنها متاع مطلوبش را انتخاب می کند. بنابراین داشتن هویت بصری بخش مهمی از روند عرضه و فروش کتاب و شناخته شدن ناشر نزد مخاطب خود محسوب می شود.
این طراح گرافیک با اشاره به هدف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد: نمایشگاه جلد کتاب تلاش طراحان مستعد و جوان برای ساخت یک هویت بصری است که در کارگاه دو روزه «از یونیفرم تا فضا» به نمایش گذاشته می شود. هدف این کارگاه نیز ساختن هویتی مشخص برای یک مجموعه کتاب است که از راه هایی چون هندسه، فضا و حس و حال مشترک به وجود می آید که به واسطه آن هر جلد کتاب در عین وابستگی با مجموعه به تنهایی اثری مستقل نیز محسوب می شود.
نمایشگاه آثار دانشجویان دانشگاه هنر تهران با محوریت جلد کتاب قرار است جمعه بیست و سوم خرداد ماه 1393 ساعت 17 در خیابان فلسطین، کوچه پشن، کافه دریچه برگزار شود.
نظر شما