یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۲
نقاشی های مرحوم حسینی راد بسیار خاص بودند

طاهر شیخ الحکمایی‏، مدیر مسئول انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران گفت: استاد حسینی راد در امر تحقیق و اطلاع رسانی فعالیت می کردند و نقاشی هایشان هم بسیار خاص بود اما اینکه بگویم سبک خاصی را به وجود آوردند یا خیر نمی‌دانم. باید کارهای پژوهشی روی آثار این هنرمند انجام شود تا مشخص شود دارای سبک خاصی بوده یا نه.

به گزارش خبرنگار هنر و رسانه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) «عبدالمجيد حسيني راد» نویسنده و هنرمند فرهيخته عرصه تجسمی كشور، صبح امروز بر اثر ايست قلبي درگذشت. طاهر شیخ الحکمایی یکی از همکاران مرحوم استاد عبدالمجید حسینی راد در دانشکده هنرهای زیبا در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص آثار هنری و کتاب هایی که توسط وی تالیف شده بود گفت: مرحوم حسینی راد یکی از شخصیت های صمیمی و مهربان دانشکده هنرهای زیبا بودند که همیشه کارها را به طرف بهتر شدن هدایت می کردند. ایشان یکی از نقاشان خوب کشورمان بودند که در آثار خود نقاشی های خاصی را اجرا می کردند. کتاب هایی که توسط این مرحوم منتشر شده با نام «خط و سايه‌ها»، «منظر نقاشي معاصر»، «از باروک تا سوررئاليسم «يادنامه کمال‌الدين بهزاد» و «مباني هنرهاي تجسمي» بود که یک کتاب آموزشی برای دانش آموزان هنر محسوب می شود و برای آموزش پرورش تالیف شده بود.

وی ادامه داد: استاد حسینی راد در امر تدریس هم بسیار دقیق بودند و در برنامه هایی که شرکت می کردند نکات بسیار دقیقی را در رابطه با موضوعات ارائه می دادند. جای تاسف دارد که چنین شخصیت بزرگ و هنرمندی را زود از دست دادیم.

مدیر مسئول انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران در پاسخ به این سوال که نقاشی های مرحوم حسینی راد از سبک های خاصی برخوردار بودند یا خیر افزود: وی در رشته نقاشی تحصیل کرده بودند و در این امر بسیار تحقیق می کردند. حسینی راد در امر تحقیق و اطلاع رسانی فعالیت می کردند و نقاشی هایشان هم بسیار خاص بودند اما اینکه بگویم سبک خاصی را به وجود آوردند یا خیر نمی دانم. باید کارهای پژوهشی روی آثار ایشان انجام شود تا مشخص شود دارای سبک خاصی هستند یا خیر.

این عضو هیات علمی دانشکده هنرهای زیبا در خصوص نمایشگاه هایی که مرحوم حسینی راد برگزار می کردند گفت: مرحوم حسینی راد در نمایشگاه های مختلف شرکت می کردند و کارهای بسیار متنوع و جذابی ارائه می دادند.

استاد عبدالمجید حسینی راد‏ نویسنده، پژوهشگر و نقاش ایرانی بامداد یکشنبه بر اثر ایست قلبی در یکی از بیمارستان های تهران دار فانی را وداع گفت. پیکر وی فردا دوشنبه نوزدهم خردادماه ساعت 10 صبح از مقابل دانشگاه تهران تشییع و سپس برای تدفین به زادگاهش بهبهان منتقل خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها