وی از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به عنوان حرکت عظیم فرهنگی و شایسته تکریم یاد کرد و ادامه داد: امیدوارم مسوولان فرهنگی و مخاطبان توانسته باشند بهره خوب و کافی از این نمایشگاه ببرند. همچنین امیدوارم این نمایشگاه زمینهای باشد برای پاسداشت مقام نویسندگان؛ چراکه نویسندگی شغل نیست و تعهد اجتماعی و فرهنگی است. بنابراین، نویسندگان شایسته قدردانیاند.
رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش با اشاره به نامگذاری سال 1393 با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: بر این اساس جای آن دارد که هم نویسندگان و هم مسوولان فرهنگی در این امر به طور جدی بکوشند. روحیه جهادی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز است تا ظلمی به عرصه فرهنگ و علم صورت نگیرد. امیدوارم بتوانیم این دغدغه مقام عظمای ولایت را به خوبی درک کنیم و جامه عمل بپوشیم.
وی روحیه جهادی داشتن را بهرهگیری از تمامی توانمندی در همه زمینهها تعریف کرد و در پاسخ به این سوال که در این راستا، سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش تا چه اندازه در امر ترجمه آثار کوشیده است؟ گفت: داشتن این روحیه جهادی را به خود و سازمان خودم نیز متذکر میشوم. معتقدم که برخی کتابها ارزش بی بدیلی در گذشته داشتهاند و شاید در آینده هیچگاه نتوان به آن موضوعها پرداخت.
امیرسرتیپ گلفام در این باره ادامه داد: کتابهای «اسکورت» و «اسارت» که در روزهای بیستو هفتمین نمایشگاه کتاب رونمایی شدند، به خوبی نقش ارتش جمهوری اسلامی ایران را در حفظ و صیانت از میهنمان نشان میدهند و معتقدم که ارزش ترجمه را دارند تا دنیا بداند که چگونه در برابر تهدیدات دنیا، انقلاب اسلامی و کشورمان را حفظ کردیم.
وی موضوع دفاع مقدس را امری پیوسته و منتج از انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: معتقدم مردم به دلیل حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس را رقم زدند. انقلاب اسلامی مواضع قدرتهای بزرگ دنیا را به خطر انداخت و دفاع مقدس برای مردم ما افتخار شد. نباید به این بُرهه از منظر تاریخی نگریست زیرا رخدادی است که اقتدار کشورمان را در عرصههای بینالمللی رقم زد و لازم است که این تاثیرات انقلاب اسلامی به روشنی در تمامی رسانهها برای مردم بیان شود.
رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش، ایده راهاندازی سالن ویژه برای جانبازان و معلولان را که سید عباس صالحی در گفتو گو با ایبنا مطرح کرده بود، پسندید و در اینباره گفت: باید هوای جانبازان را که در حفظ انقلاب اسلامی سهم قابل توجهی داشتهاند، داشته باشیم. جانبازانِ بسیاری، از اهالی قلم و صاحب اندیشهاند. خوشحال خواهیم شد از این که در نمایشگاه آینده سالنی ویژه دیدار این گروه و با توجه به میزان توانایی جسمی آنها راهاندازی شود تا برادران و خواهران جانباز و معلول در ازدحام نمایشگاه آزرده نشوند.
وی در پیشنهاد دیگری برای توزیع بهتر کتاب در سطح کشور گفت: علاقهمندان بسیاری از جمله جانبازان و معلولان هستند که امکان آمدن به نمایشگاه کتاب تهران را ندارند. نمایشگاههای کتاب سیار میتواند در این زمینه راهگشا باشد. میتوان خودروهایی را با این هدف تجهیز کرد.
امیر سرتیپ گلفام از کتاب «دا» نوشته سیده زهرا حسینی به عنوان آخرین اثر حوزه دفاع مقدس که مطالعه کرده است، نام برد و آن را دارای روایتی زیبا از جنگ معرفی کرد و گفت: بخشهایی از این کتاب را هایلایت کردهام تا چندبار خوانی کنم. به همکارانم در ساحادم پیشنهاد کردم که بر این نکتهها متمرکز شوند.
نظر شما