جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۱
فروشگاه کتاب انتشارات سازمان میراث فرهنگی بازگشایی می‌شود

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به استقبال چشمگیر مردم گفت: کتابفروشی این سازمان که پیشتر در خیابان لارستان تهران فعالیت می‌کرد، بار دیگر بازگشایی می‌شود تا دسترسی مردم به آثار منتشرشده از سوی این سازمان آسان‌تر شود.

به گزارش خبرگزاري کتاب ايران(ايبنا) به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، «مسعود سلطانی‌فر» درباره وضعیت کتابخانه سازمان میراث فرهنگی نیز گفت: پس از یک دوره پرتلاطم که بر این سازمان حاکم بود و طی جابه‌جایی‌هایی که کتابخانه به شیراز داشت، بخشی از اسناد، مدارک و اشیا گم شده‌اند. از سوی دیگر، کارشناسان ارزشمند این سازمان نیز به دلیل جابه‌جایی‌ها، به شهرهای دیگری فرستاده شده بودند یا به بخش‌های دیگری رفته یا با این سازمان قطع همکاری کرده بودند که از آنها دعوت کردیم بار دیگر به بخش‌های قبلی بازگردند.

به گفته سلطانی‌فر، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بودجه مشخصی در حوزه انتشارات ندارد و این بودجه متناسب با نیازها و فعالیت‌های انجام‌شده تخصیص می‌یابد. هر چه در این عرصه افراد علاقه‌مند بیشتر باشند، اعتبار بیشتری نیز به آن تعلق می‌گیرد.

وی افزود: در دوره جدید، هر 2 هفته یک عنوان کتاب پژوهشی منتشر کرده‌ایم و قصد داریم این رکورد را به کمتر از یک هفته برسانیم. این سازمان در حوزه عملی نیازمند گسترش فعالیت‌هاست و تمایل داریم تا کارشناسان، دانشجویان و علاقه‌مندان داخلی با این سازمان همکاری کنند. همچنین جایگاه منابع و عنوان‌های جدید بسیار مورد توجه است و تلاش داریم در فعالیت‌های آموزشی با کشورهای همسایه، همکاری‌ها را افزایش دهیم.

سلطانی‌فر با اشاره به تلاش‌هایی که برای بازگرداندن گل‌نبشته‌های هخامنشی در حال انجام است، گفت: بخش شرق‌شناسی دانشگاه شیکاگو دستگاه‌های جدیدی برای اسکن این لوح‌ها تهیه کرده و قرار است پس از برگزاری دادگاه، به ایران بازگردانده شوند. ترجمه این لوح‌ها که «عبدالمجید ارفعی» از بزرگ‌ترین استادان زبان‌شناس، آنها را به فارسی برگردانده است، تا ماه آینده منتشر می‌شود و در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پایان اظهار کرد: «ایرینا بوکوآ» مدیرکل یونسکو که به ایران آمده بود، به بضاعت و توانمندی‌های بالای ایران در برطرف کردن نیازهای منطقه‌ای اشاره کرد. بر اساس گفت‌وگوهایی که در تفاهم‌نامه‌های همکاری علمی ـ پژوهشی با یونسکو صورت گرفت، قرار شد تا ایران به عنوان نماینده منطقه‌ای یونسکو ایفای نقش کند. بر این اساس ایران اعلام آمادگی کرد تا آثار و بناهایی که در ناآرامی‌های اخیر سوریه صدمه دیده و یونسکو و همه علاقه‌مندان میراث فرهنگی نگران آنها هستند، بلافاصله پس از بازگشت آرامش و در هر زمانی که شرایط فراهم شد، مرمت و احیا این آثار را انجام دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها