وی درباره کاهش هزینه ورود کتابهای خارجی به کشور گفت: این موضوع وظیفه ما بود که تا جایی که می توانیم به ناشرانی که قصد ورود کتاب به کشور را داشتند اطمینان خاطر بدهیم و رضایتشان را جلب کنیم، زیرا از نظر ما کتاب همچون دانش است و برای ردوبدل شدن دانش نباید هزینهای دریافت کرد.
کرباسیان افزود: هر ابزاری که بتواند منتقلکننده دانش باشد یا آن را افزایش دهد، از نظر ما ارزشمند است و از این رو فکر می کنم گمرک در کاهش هزینههای واردات کتاب به وظیفه خود عمل کرده است.
نقد و بررسی ضوابط نشر
بنابراين گزارش، همچنين در آخرین روز برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، کمیسیون حقوقی اتحادیه ناشران و کتابفروشان نشستی را با عنوان «نقد و بررسی ضوابط نشر مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی» برگزار میکند.
به گزارش ستاد اطلاع رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، این نشست در ساعت 15 در سالن اصلی سرای اهل قلم برگزار می شود.
از دیگر نشستهای سالن سرای اهل قلم، رونمایی از دوره 10 جلدی «عقبات الانوار» است که با حضور «محسن احتشامی»، حجت الاسلام «محمدتقی سبحانی» و «عبدالجسین طالعی» برگزار می شود.
«نشر الکترونیک و آینده مجلات» هم عنوان نشستی است که به همت مؤسسه خانه کتاب با حضور «محمد حسنزاده»، «فریبرز خسروی» و «پیام کبیری» در ساعت 11 و 30 دقیقه برگزار میشود.
هیئت امنای نشر آثار استاد «بدیعالزمان فروزانفر» نیز در روز پایانی نمایشگاه کتاب، در سرای اهل قلم میزبان نشستی با عنوان «از قونیه به بشرویه» است. این نشست در ساعت 13 و 30 دقیقه روز شنبه برگزار میشود.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، تا 20 اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می شود.
نظر شما