فخراییراد به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گفت: فعالیتهای فرهنگی غیر سیاسی و استفاده از واژه دوستی تاثیر مثبتی در روابط کشورهای جهان دارد. فعالیت غیر سیاسی این انجمن، بهویژه ارتباط با مسوولان آلمانی ساکن در ایران، بخش فرهنگی سفارت و اتاق بازرگانی در اولویت برنامههای این انجمن است.
وی ادامه داد: برگزاری شبهای ادبی درباره شاعران و نویسندگان دو کشور از فعالیتهای دیگر این انجمن بهشمار میرود. در حقیقت اینگونه فعالیتها انگیزه و اشتیاق بیشتری به افراد برای فعالیت در این حوزهها میدهد.
فخراییراد با اشاره به کتابهای منتشر شده برای معرفی کشور آلمان گفت: انتشارات مختلفی کتابهایی را در این زمینه منتشر میکنند اما تلاش ما براین است که تمام این فعالیتها را بهصورت واحد و یکپارچه درآوریم تا تمام آنها زیر پرچم انجمن دوستی جمع شوند و به فعالیت بپردازند.
این عضو انجمن دوستی ایران و آلمان درباره مجموعه اقداماتی که این تشکل در طول سالهای گذشته انجام داده است اظهار کرد: انجمن طی سالهای اخیر اقدام به برگزاری مجموعه سمینارهایی با محوریت فرهنگ ایرانی کرده است. آخرین سمینارها از این مجموعه با عنوان «حد فاصل تاریخ و تاریخ فرهنگ،پیشگامان کاوشهای باستانشناسی در ایران» و «مسافران آلمانی در ایران قرن هفدهم و هجدهم میلادی» برگزار شد.
فخراییراد افزود: برپایی نمایشگاه «زخمها و پیوندها» آثار هنرمند مشهور آلمانی، گونتر اوکر در موزه هنرهای معاصر تهران، مشارکت آلمان در چهارمین جشنواره عروسکی ایران و همچنین تجلیل نوازندگان آلمانی از حافظ که به مناسبت بزرگداشت این شاعر بزرگ آلمانی از سال 2009 همه ساله در وایمار برگزار میشود، برخی از مهمترین فعالیتهای این انجمن در سالهای گذشته را تشکیل میدهند.
غرفه انجمن دوستی ایران و آلمان در طبقه دوم شبستان واقع شده است.
بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپاست.
پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰
نظر شما