به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) رضا ولییاری که برای نخستینبار مهمترین کتاب آرتور شوپنهاور با نام «جهان همچون اراده و تصور» را به فارسی ترجمه کرد، با چهار کتاب جدید، دو عنوان از کتابهای شوپنهاور و دو عنوان هم کتابهایی درباره این فیلسوف به بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آمده است.
از این میان کتاب «شوپنهاور» نوشته پاتریک گاردینر ــ فیلسوف معاصر انگلیسی ــ کتابی است که در فروردین 1393 از سوی نشر مرکز منتشر و با قیمت 17 هزار و 500 تومان به بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب آمده است.
«در باب طبیعت انسان» و «ریشه چهارگان اصل دلیل کافی» نیز دو کتاب جدید شوپنهاور در بازار کتابهای فارسی است. نشر مرکز این دو کتاب را به ترتیب با بهای 6 هزار و 500 و 12 هزار و 800 تومان و هر دو با شمارگان هزار و 800 نسخه منتشر کرده است.
و در نهایت «فلسفه شوپنهاور» نوشته برایان مگی ــ متفکر بریتانیایی ــ نیز از دیگر کتابهای تازه ترجمهشده در ایران است. این کتاب نیز با شمارگان هزار و 600 نسخه در 616 صفحه با بهای 32 هزار 500 تومان به مخاطبان عرضه شده است.
مهمترین کتاب شوپنهاور «جهان همچون اراده و تصور» است که با ترجمه رضا ولییاری برای نخستین بار در سال 1388 با شمارگان هزار و 600 نسخه و بهای 24 هزار و 800 تومان از سوی نشر مرکز منتشر شد. ششمین انتشار «جهان همچون اراده و تصور» نیز اکنون (1393) با شمارگان 800 نسخه به بهای 62 هزار تومان در غرفه نشر مرکز موجود است.
نشر مرکز همچنین پنجمین چاپ «جهان و تأملات فيلسوف: گزيدههايی از نوشتههای آرتور شوپنهاور» را با ترجمه ولییاری به نمایشگاه کتاب آورده است. نخستین چاپ این کتاب در سال 1387 روانه کتابفروشیها شده بود.
آرتور شوپنهاور (Arthur Schopenhauer)، فیلسوف مشهور آلمانی و یکی از مهمترین اندیشمندان تاریخ فلسفه است که در قرن 19 میلادی میزیست و بسیاری از فیلسوفان قرن اخیر و معاصر، منظومه فکری خود را مدیون آرا و اندیشههای او میدانند. نیچه یکی از مهمترین فلاسفهای است که خود را مدیون شوپنهاور میداند. جالب توجه است که مهمترین کتاب شوپنهاور یعنی «جهان چون اراده و تصور» نخستین چاپ خود را در زمان حیات این فیلسوف تجربه کرد، اما با اقبالی مواجه نشده و به عنوان «کاغذ پاره» مشهور شد.
نشر مرکز در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در شبستان مصلای امام خمینی (ره) راهروی 30، غرفه 38 واقع است.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۳
نظر شما