مدیر انتشارات کتابخانه مجلس شورای اسلامی درباره کتابهای چاپ نخست در حوزه تاریخ عنوان کرد: «تاریخ کردستان» اثر محمدرضا ابن صوفی، «گزیدهای از اسناد کردستان» نوشته اسماعیل شمس، «روایت یک سیاح»، «فرهنگ پهلوی» و «دانشنامه مهر و حکاکی» به کوشش جواد جدی کتابهای چاپ نخست این انتشارات را دربرمیگیرد.
وی با اشاره به ویژگیهای کتاب «تاریخ کردستان» ادامه داد: «تاریخ کردستان» تألیف محمدرضا ابن صوفی از سوی دلآرا مردوخی تصحیح شده است. این اثر، تاریخنوشته روزشماری است که توسط ملا محمدرضا ابن صوفی سلیم نوشته شده و وقایع سالهای 1330 تا 1344ق (=1291 ـ 1305ش) کردستان را شامل میشود.
ایوبیزاده بیان کرد: در کتاب «دانشنامه مهر و حکاکی در ایران» تاریخ مُهر و حکاکی در ایران از شش هزار سال پیش تا دوران معاصر به صورتی علمی و موشکافانه مورد پژوهش و تحقیق جدی قرار گرفته است.
وی درباره کتابهای تاریخی پرفروش سال گذشته نیز اظهار کرد: 130 جلد کتاب در سال گذشته با استقبال مخاطبان روبهرو شد که اکنون این کتابها در لیست غرفه کتابخانه مجلس در نمایشگاه وجود ندارد و شاید در سال 93 به علت استقبال خوب علاقهمندان بازچاپ شود. از جمله این کتابها میتوان به کتاب «رسالهای در پادشاهی صفوی» اشاره کرد که اکنون در بازار یافت نمیشود.
مدیر انتشارات کتابخانه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین «تاریخ اولاد عطار»، «ترفه العالم»، «تفسیر کتابالله» پرفروشهای سال گذشته انتشارات کتابخانه مجلس شورای اسلامی را در حوزه تاریخ تشکیل میدهند.
وی به پرفروشهای کتابخانه مجلس شورای اسلامی در نمایشگاه امسال اشاره کرد و گفت: «دانشنامه مهر و حکاکی» اثر جواد جدی و «از الفبا تا هنر» به کوشش دکتر غلامرضا راهپیما با توجه به میزان استقبال از آن در روزهای ابتدایی نمایشگاه جزو کتابهای پرفروش این انتشارات قرار گرفتهاند.
ایوبیزاده با اشاره به علاقهمندی وزیر نیرو به کتابهای این کتابخانه گفت: حمید چیتچیان از غرفه کتابخانه مجلس شورای اسلامی در دومین روز بیست و هفتیمن نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کرد. وی از علاقهمندان کتابهای این انتشارات است و قبل از وزیر شدن نیز از کتابخانه بازدید میکرد.
انتشارات کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در راهرو هفت، غرفه 32 شبستان واقع شده است.
بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 20 اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) برپاست.
نظر شما