وی افزود: در سالهای گذشته دانشجویان رشتههای علوم سیاسی و روابط بینالملل که مخاطب اصلی کتابهای این انتشارات هستند، کتابهای جانبی بیشتری را در خصوص کتابهای درسی خود خریداری میکردند اما امسال این قشر تنها به کتابهایی که از سوی استادان آنها به عنوان کتابهای درسی معرفی شده، بسنده کردهاند.
جعفریشاد افزود: «سیاستگذاری خارجی و پافشاری بر خطا» (چارلز هرمان)، «دیپلماسی در عصر جهانی شدن از تئوری تا عمل» (پولین کر و جفری وایزمن)، «دومینوی سقوط در خلیج فارس» (کریستوفر ام.دیویدسون)، «سیاست خارجی قدرتهای بزرگ» (بهاره سازمند)، «بالکان: بازیگران تاثیرگذار(اهداف منافع و رویکردها)» (حسن عسگری)، «آسیا (8)(ویژه روابط ایران و هند)» (حسین عسگری)، «خاورمیانه (9) (ویژه مسایل داخلی عربستان)» (حمیدرضا مالکی)، «اروپا (12) (ویژه احزاب و جریانهای اروپایی)» (بهزاد احمدی لفورکی) از جمله فهرست کتابهای چاپ نخست این دوره از نمایشگاه کتاب را تشکیل میدهند.
همچنین کتابهای «به سوی باتلاق: سیاست ناکام ترکیه در قبال سوریه» (ترجمه بهزاد احمدی لفورکی)، «اندیشکدههای سیاست خارجی چین» (آب پاسکال)، «چرا تحریمهای اقتصادی کارآمد نیست؟» (پیپ رابرت آنتولی)، «گامهایی برای بهبود عملکرد اندیشکدهها» (بهزاد احمدی لفورکی)، «نگاهی به رقابتهای قدرتهای بزرگ در آفریقا» (طاهره مقری موذن) و «نگاهی به رویکرد مهمترین مراکز مطالعاتی رسانهها و کارشناسان روس درباره جمهوری اسلامی ایران» از دیگر کتابهای چاپ نخست این دوره از نمایشگاه کتاب هستند.
به گفته جعفریشاد، کتابهای «امنیت و جنگ سایبری» (رابرت لوئی)، «مرجع سیاست نفت»(بنجامین لوواکول)، «دومینوی سقوط در خلیج فارس: بیداری چهارم در خاورمیانه»(کریستوفر ام.دیویدسون) و «نظریههای امنیت» (علی عبدالله خانی) فهرست کتابهای بازچاپی این انتشارات هستند که همه آنها به علاوه کتاب «دیپلماسی در عصر جهانی شدن»(پولین کر و جفری وایزمن) از جمله کتابهای شاخص این انتشارات در نمایشگاه تهران است.
وی به کتابهای پرفروش این انتشارات اشاره کرد و گفت: همچنین کتابهای «جهانی شدن سیاست» نوشته «جان بیلیس» (ترجمه ابوالقاسم راهچمنی)، «سیاست خارجی قدرتهای بزرگ» نوشته بهاره سازمند، «ژئوپلتیک نظام جهانی» به قلم «ساموئل برنارد کوهن» از پرفروشهای این انتشارات هستند که دو کتاب نخست با توجه به اینکه کتابهای درسی دانشگاهی هستند به صورت عمده خریداری شدهاند.
به گفته جعفریشاد، کتاب «مرجع امنیت انرژی» با ویراستاری «بنجامین سوباکول» و ترجمه علیرضا طیب با قیمت 48 هزار تومان (جلد گالینگور) و 38 هزار تومان (جلد شومیز)، گرانترین کتاب این انتشارات در نمایشگاه امسال است.
وی در ادامه، برنامههای جانبی این انتشارات را دعوت از نویسندگان، کارشناسان و استادانی که با این موسسه همکاری میکنند دانست و گفت: مدعوین در نظرگرفته شده افرادی چون محمودرضا گلشن پژوه، عباس کاردان و بهزاد احمدی لفورکی هستند که همگی از استادان حوزه سیاست و روابط بینالملل بهشمار میآیند و قرار است با حضور خود در غرفه توضیحات بیشتری درباره کتابها به مخاطبان ارایه دهند.
«موسسه مطالعات و تحقیقات بینالمللی تهران» در سال 1379 به همت جمعی از دانشپژوهان و کارشناسان مسایل بینالمللی و منطقهای از اوایل سال 1380 تاسیس شد. این موسسه به عنوان یک موسسه مستقل حوزههایی چون مسایل استراتژیک، امنیت ملی و بینالمللی، روابط بینالملل و علوم سیاسی، مطالعات منطقهای و کشورها، روابط و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و اقتصاد سیاسی و بینالمللی را پوشش میدهد.
غرفه انتشارات «موسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بینالمللی ابرار معاصر تهران» در شبستان اصلی، راهروی 28، غرفه 5 واقع شده است.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپاست.
نظر شما