جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴
وزیر ارشاد: مصلی جای نمایشگاه کتاب نیست/ تلاشمان تحقق رهنمودهاي رهبري است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در پاسخ به اين سوال که «آیا مصلی مکان مناسبی برای برپایی نمایشگاه کتاب است؟» گفت: مصلی جای نمایشگاه کتاب نیست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب افزود: مصلاي امام خميني(ره) مکان عبادت و نماز خواندن است اما به دلیل اضطراری که به وجود آمده این مکان برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران انتخاب شده است. حتی مکان نمایشگاه دایمی و بین‌المللی تهران که سال‌های گذشته این رویداد فرهنگی در آنجا برگزار می‌شد نیز ظرفیت کامل برای جانمایی غرفه‌ها را ندارد؛ بنابراین باید برای نمایشگاه کتاب تهران که درخور  شان جمهوری اسلامی ایران باشد حتما فکری اساسی اندیشیده شود.
 
وی تصریح کرد: «در این زمينه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال پیگیری اقدامات اساسی است تا بتوانیم نمایشگاه کتاب سال‌های آینده را در شهر آفتاب که  بزرگ است و ظرفیت بالایی دارد برگزار کنیم.»

جنتی گفت: «بخش عظیمی از مجموعه شهر آفتاب ساخته شده است. امیدواریم با همکاری شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی، شهرداری تهران، کمک‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت ناشران و اصناف حوزه نشر، نمایشگاهی آبرومند ساخته شود و در اختیار مردم قرار گیرد.»

وزیر ارشاد در پاسخ به این پرسش که نمایشگاه کتاب تا چه اندازه توانسته فرمایشات رهبری را در حوزه کتاب محقق کند؟ گفت: «با راه‌اندازی غرفه‌های متعدد که اغلب آنها جدید التاسیس‌اند تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا فرمایشات رهبری را در حوزه کتاب محقق کنیم. امسال غرفه‌های متعددی راه‌اندازی کرده‌ایم که بسیاری از آنها، نخستین بار شکل گرفته اند. غرفه‌های «اقتصاد مقاومتی»، «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» و «سالن و خانه ترجمه» از جمله این غرفه‌ها به حساب می‌آیند.»

وی  افزود: «همچنین با هدف تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه کتاب و کتابخوانی کوشیده‌ایم امسال برنامه‌های متعددی برای جوانان و نوجوانان، به ویژه خانواده‌ها ارایه کنیم.»

جنتی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه «دولت خواسته است دستگاه‌ قضایی با مستند «من روحانی هستم» برخورد جدی کند آیا این موضوع با صحبت‌های اخیر دولت تحت عنوان آزادی بیان تضاد ندارد؟» گفت: «دولت مانع نقد کسی نیست؛ هرکسی هرگونه نقدی دارد می‌تواند ارایه کند، چنانکه کتاب‌های زیادی در کشور منتشر شده‌اند که محتوای آنها نقد بر دولت جدید است. خوشبختانه همه این کتاب‌ها منتشر شده‌اند و به همه همکاران توصیه کرده‌ایم که مانع چاپ و انتشار اینگونه آثار نشوند؛ دیگران نقد می‌کنند و مسوولان پاسخ می‌دهند.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: «نکته مهم که دکتر روحانی نیز بر آن تاکید داشته‌اند این است که در نقد، اتهام‌ ناروا، تخریب و توهین قابل قبول نیست؛ خوشبختانه در حوزه کتاب با چنین چیزی برخورد نکرده‌ایم اما برخی افراد به انتشار سی‌دی‌هایی اقدام کرده‌اند که محتوای آنها اتهام به شخصیت بارز دکتر روحانی است و متأسفانه این لوح‌های فشرده در مجامع عمومی در پایگاه‌های اینترنتی عرضه شده‌اند.»

وی ضمن تقبیح این حرکت غیر اخلاقی گفت: «سابقه دکتر روحانی در انقلاب اسلامی از سال 1340 تا  امروز روشن است. وی در همه صحنه‌های انقلاب ـ قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ـ نقش موثری ایفا کرده است. بنابراین دستگاه‌های قضایی باید با کسانی که چنین اقدامات ناروایی در حق دکتر روحانی داشته‌اند برخورد جدی کند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها