شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹
«نظریه‌های متاخر جامعه‌شناسی» به چاپ پنجم رسید

«نظریه‌های متاخر جامعه‌شناسی» نوشته حمیدرضا جلایی پور و جمال محمدی از سوی نشر نی به چاپ پنجم رسید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در این کتاب، نظریه‌های متاخر جامعه‌شناسی، شرح و ترجمه برخی از مهمترین نظریه‌های جامعه‌شناسان متاخر مانند میشل فوکو، یورگن هابرماس و آنتونی گیدنز و نیز ریچارد باومن و پیربوردیو مورد بررسی مولفان قرار گرفته است.

علاوه بر این نظریه‌های این اندیشمندان و سایر جامعه‌شناسان که برای تبیین تحولاتی که بالاخص از دهه ۱۹۷۰ به این سو در جوامع مدرن مطرح کرده‌اند از منظر نویسندگان این اثر بررسی شده است.

تبیین رابطه عاملیت و ساختار، سیستم و زیست جهان، جایگاه فرد در شبکه‌های پیچیده اجتماعی از جمله مباحث و موضوعات مطرح شده در کتاب«نظریه‌های متاخر جامعه‌شناسی» است که در دسترس مخاطبان و علاقه‌مندان حوزه نظریه های جامعه‌شناسی قرار گرفته است.

خوانندگان این اثر در ابتدای کتاب شرحی درباره نظریه اجتماعی مدرن و متاخر می خوانند و در ادامه، مباحث اصلی و انواع دسته‌بندی‌های آن‌ها را از نظر می گذرانند.

جلایی‌پور و همکار وی در ادامه تالیف این کتاب‌، مجموعه‌ای از نوشته‌ها یا مقالات اصلی یک یا چندین متفکر متعلق به یک مکتب را به‌منظور معرفی آراء و مفاهیم آن متفکر یا مکتب، ترجمه و در کتاب گنجانده‌اند.

کتاب« نظریه‌های متاخر جامعه‌شناسی» در 520 صفحه،‌به قیمت 19 هزار تومان از سوی نشر نی به چاپ پنجم رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها