پروفسور علیرضا یلدا ، درآیین رونمایی از«کتاب جامع ارولوژی ایران» به تالیف کتاب اشاره کرد و به نبود فرهنگ در این زمینه پرداخت.
مادیات و راه علم
پروفسور علیرضا یلدا، پدر بیماریهای عفونی در این آیین گفت:امروزه در شرایطی بهسر میبریم که تالیف کتاب با مشکلاتی مواجه شده است که یکی از آن اشکالات مسایل مادی است که برای نویسنده به وجود میآید.
این استاد بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه، کسانیکه در راه علم و فرهنگ گام برمیدارند در زندگی مادی به جایی نمیرسند اظهار کرد: یک نویسنده به تالیف یک کتاب علمی اقدام میکند اما سالها طول میکشد تا این کتاب بهفروش برسد.
تالیف گروهی؛ رسیدن به هدف مقدس
یلدا، افزود:با توجه به اینکه تالیف کتابهای گروهی با ضعف مواجه است، اما تالیف این کتاب که حاصل همکاری 116 متخصص اورلوژی از سراسر کشور است نشان داد که میتوان برای رسیدن به یک هدف مقدس که همان تالیف کتاب است، امیدوار بود.
رییس بهعنوان نخستین کتاب مرجع فارسی در رشته اورلوژی گفت: تالیف این کتاب نشان از درونزایی علمی دارد.
کتاب و مزایای علمی
علیرضا زالی، با بیان اینکه، مطالب این کتاب مبتنی بر شواهد علمی است، اظهار کرد: از دیگر مزایای این کتاب این است که از طراوت علمی برخوردار است و بسیاری از مطالب آن بهصورت مقاله در مجلات منتشر شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آیین رونمایی از این کتاب، به نیازسنجی برای تالیف در کشور اشاره کرد و اظهار کرد: با نیازسنجی در داخل کشور میتوان نقشه راهی برای آن طراحی کرد.
علیاصغر پیوندی، تالیف گروهی این کتاب را همگرایی و همکاری متخصصان سراسر کشور دانست و ابراز کرد: این روش کاری میتواند الگوی خوبی برای سایرین باشد.
وی، سعید مالک، را پدر ارولوژی ایران معرفی کرد و گفت: وی در سال 1906 تحت تعلیم قرار گرفت، و در سال 1338 در بیمارستان ابنسینا، به تفکیک رشته ارولوژی در ایران پرداخت.
رییس شورای شهر تهران نیز در سخنان کوتاهی به بیان تاریخ و سابقه پزشکی در ایران اشاره کرد و اظهار کرد: بسیاری از تجربههای ارزشمند حوزه علم به دلیل نداشتم حافظه تاریخی باید ثبت شود.
دوره دوجلدی »کتاب جامع ارولوژی ایران» از سوی 116 ارولوژیست از سراسر کشور، و با سرپرستی دکتر ناصر سیمفروش از سوی انتشارات تیمورزاده منتشر شده است.
آیین رونمایی از«کتاب جامع ارولوژی ایران» امروز در محل بیمارستان دکتر لبافینژاد برگزار شد.
نظر شما