جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۲
صالحی‌آرام: چهره‌های مستقل ادبی را در تلویزیون نمی‌بینیم

محمد صالحی‌آرام، شاعر و طنزپرداز گفت که در سال‌های اخیر در برنامه‌های تلویزیونی چهره‌های مستقل ادبی و هنری حضور نداشته‌اند و حضور شاعران مستقل در صدا و سیما مانند هر موضوع فرهنگی دیگر جنبه سیاسی پیدا کرده است._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، صالحی‌آرام گفت: به تلویزیون معمولا کسانی دعوت می‌شوند که مورد قبول مدیریت این رسانه‌اند و هم سو با سیاست‌های آن با آن‌ها مصاحبه می‌شود. موضوعات مختلف فرهنگی در سال‌های اخیر جنبه سیاسی یافته و شعر هم از این مقوله جدا نیست.

این شاعر افزود: تلویزیون در این زمینه‌ها کاملا جناحی عمل می‌کند و حتی شاعرانی را هم که در حکومت هستند به درستی مطرح نمی‌کند. در یک کلام می‌توانم بگویم که مدیران صدا و سیما در برخورد با موضوعات فرهنگی یک سویه عمل می‌کنند.

شاعر مجموعه شعر «شکل دگر خندیدن» اضافه کرد: اغلب برنامه‌های تلویزیون هیچ لطفی ندارد. به نظر می‌رسد مدیران این رسانه جز دور کردن شاعران و نویسندگانی که به هیچ جناحی وابسته نیستند، کار دیگری نمی‌کنند.

صالحی‌آرام توضیح داد: بسیاری از برنامه‌های تلویزیون را نمی‌بینم ولی برداشتی از تلویزیون دارم که به گمانم درست است. صدا و سیما حتی اگر بخواهد کتابی نیز معرفی کند کتابی است که مورد توجه برادران و خواهران تلویزیونی است.

شاعر مجموعه شعر «همچو شرر خندیدن» در پایان یادآور شد: تلویزیون به عنوان رسانه ملی باید بی طرف باشد. تلویزیون باید بتواند در معرفی چهره‌های ادبی تعادل را برقرار کند و فقط در اختیار یک گروه خاص نباشد. 

محمدصالحی‌آرام متولد همدان، از چهره‌های پیشکسوت شعر طنز ایران است. از میان کتاب‌های او می‌توان به «همچو شرر خندیدن» و «شکل دگر خندیدن» اشاره کرد. وی علاوه بر این‌ها سال‌ها در عرصه‌های مختلف مطبوعاتی روزنامه‌نگاری کرده ‌است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها