شاهرخ تندروصالح گفت که در جشنواره شعر هشتم فضایی برادرانه و چند صدایی به وجود آمده. به باور این شاعر، فرصت تعامل اندیشهها با تنفسی تازه در چنین رویدادی بیشتر میشود.
وی گفت: ولی بهتر است بگوییم که این مشکلات را مدیران وزارت ارشاد حل کنند. فعلا هیچ چشمانداز و شناختی در این باره که میان کانون نویسندگان و وزارت ارشاد چه تعاملی هست یا خواهد بود، وجود ندارد و نمیدانیم که چرا وزارت ارشاد مجامع و کانونها را محدود میکند. مدیران مربوط باید در این مورد پاسخگو باشند.
نویسنده کتاب «گفتمان سکوت» افزود: خبرهای خوبی مثل رفع توقیف نشر چشمه، طرح نو، آگاه و اختران جای خوشنودی است. باید بر مدار قانون و قانون گرایی حرکت کرد و رفتار اخلاقی مبتنی بر قانون جایگزین رفتارهای سلیقهای پیشین شود به گونهای که هیچ کس در برخورد با قانون به دام سلیقهانگاری و ویژهخواری نیفتد.
این نویسنده یادآور شد: جشنوارهها با توجه به مقررات و قوانین متولیانشان محل جمع شدن دیدگاههای مختلفاند. اتفاقی که برای آثار حافظ موسوی افتاد خوشحال کننده است و در ذاتش نقطه امیدی برای دیگر نویسندگان است که در فراخوانها و جشنوارهها گشایشی در کارشان صورت گیرد.
وی گفت: من به عنوان یک نویسنده تمکین خود را از قانون بارها نشان دادهام. اگر در جشنواره شعر هشتم در کنار دوستان شاعرمان افتخار مسوولیت پذیری دارم، به دلیل شکلگیری فضای اخلاقی، برادرانه، دوستانه و چند صدایی در شعر معاصرمان است. ادبیات منزل اعتدال و تفاهم است و ادبیات امروز ایران رسانهای انتقادی است. توقعی که از همه داریم این است که فرصت گفتوگو و تعامل اندیشهها را بیشتر کنند.
تندرو صالح عضو کمیته بینالمللی جشنواره شعر فجر است.
وی نویسنده، روزنامهنگار و پژوهشگر ادبی است. از وی تا کنون کتابهای «حکایت نسل بی سخنگو»، «جامعه خیلی مدنی»، «ما یک سر و گردن از تفنگها بالاتریم»، «گفتمان سکوت» و «نقاب نقد» منتشر شده است. /
نظر شما