پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۱
چاپ صنعت ورشکسته‌ای شده است

مدیر چاپخانه اصفهان با بیان این‌که 90 درصد فعالیت‌ چاپخانه ما در حوزه کتاب بود، گفت: اکنون 80 درصد توانایی ما در این چاپخانه مسکوت مانده و تنها از 10 درصد ظرفیت آن استفاده می‌شود. با این شرایط چاپ صنعت ورشکسته‌ای شده است.

فتح‌الله فراست در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: چاپخانه اصفهان حدود یکصد سال سابقه دارد و در گذشته روزنامه اصفهان در آن چاپ می‌شده است.

وی با بیان این‌که تولیدات این چاپخانه موفق به کسب مقام‌های متعددی در جوایزی مانند کتاب سال شده‌اند، ادامه داد: ما در جمهوری اسلامی ایران 35 سال اخیر را طی کردیم این در حالی است که در این مدت دنیا شاهد پیشرفت تکنولوژی‌هایی بوده است. اینک چاپخانه‌داران برای خرید دستگاه‌های آخرین مدل و سرمایه‌گذاری بر روی آن‌ها باید دو ـ سه میلیارد بپردازند.

مدیر چاپخانه اصفهان گفت: به نظرم مقامات دولتی باید از چاپخانه‌دارانی که موفق به کسب عناوینی شده‌اند، حمایت کنند اما تاکنون حمایت‌های دولتی به کمک ما نشتافته‌اند. 

چاپخانه‌دارانی سراسر ایران از مشکلات یکسانی رنج می‌برند

وی با اشاره به مشکلات چاپخانه‌داران سراسر ایران، گفت: افتتاح دفاتر خدمات کامپیوتر با سرمایه‌گذاری حدود بیست میلیون تومان، چاپخانه‌ها را به مرز ورشکستی رسانده‌اند. همچنین تعرفه مشخصی بر تولیدات چاپخانه‌داران نیست و چاپخانه‌داران به آن‌چه که به عنوان نرخ اتحادیه است، احترام نمی‌گذارند. بنابراین، در بازار چاپ ایران شاهد نابه‌سامانی هستیم.

دولت باید در خرید دستگاه‌‌های جدید چاپ سرمایه‌گذاری کند

فراست بیان کرد: دولت باید برای خرید دستگاه‌های چاپ جدید سرمایه‌گذاری کند زیرا این هزینه‌ها از عهده چاپخانه‌داران، خارج است. اکنون در چاپخانه‌های ما آخرین دستگاه‌های چاپ به سال‌های 1990 و 1991 میلادی تعلق دارد.

وی افزود: همچنین مسوولان باید با همکاری اتحادیه‌ها قوانینی را تنظیم کنند تا هر کسی کار خود را بدون مداخله در کار دیگری انجام دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها