پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۰
خاطراتم در مجلس را نوشتم اما فرصت چاپ پبش نیامده است

محمدابراهیم محبی، نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش از این‌که به مجلس راه پیدا کنم به شغل‌های فرهنگی و تدریس در دانشگاه مشغول بودم، از این رو نوشتن خاطراتم در مجلس تبدیل به عادت شده اما هنوز فرصتی برای چاپ آن پیش نیامده است.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، محمدابراهیم محبی، عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم سنقر و کُلیایی استان کرمانشاه در ابتدای سخنانش درباره نوشتن خاطراتش در دوران نمایندگی گفت: به دلیل این‌که قبل از دوران نمایندگی، به شغل‌های فرهنگی چون معلم آموزش و پرورش، تدريس دانشگاه و همچنین پزشکي مشغول بودم، نوشتن از جمله ثبت خاطرات دوران نمايندگيم تبدیل به عادت شده است.

وی درباره مکتوب شدن اين خاطرات ادامه داد: کمبود وقت و نداشتن فرصت کافی اجازه ثبت و انتشار خاطرات دوران نمایندگیم را در مجلس نمي‌دهد و این انتقادی است که از سوی افراد بسیاری به من شده است اما اگر فرصتی برای ثبت آن پیش آید، آن را در آينده انجام خواهم داد. 

هر خانه‌اي بايد به كتاب مزين شود


نماینده مردم سنقر درباره مطالعه کتاب گفت: کتاب به عنوان یکی از حقایق موجود در جهان هستی هم به لحاظ فرهنگی و هم به لحاظ اعتقادی بايد مورد توجه باشد. با توجه به نیازهای جامعه جهانی به‌ویژه نياز نسل‌هاي بعد از انقلاب در كشور ما به خواندن، كتاب باید در سبد نیازهای فرهنگی تمام آحاد جامعه قرار گيرد اما متاسفانه در کشور ما روز به روز نقش کتاب به عنوان نیاز فرهنگی کمتر و سير نزولي خود را مي‌پيمايد. 

وی همچنين در رابطه با نقش كتاب در زندگي خود افزود: از آن‌جا كه معتقدم هر خانه‌اي بايد با كتاب و كتابخانه مزين شود،‌ هم در شهرستان و هم در تهران مكاني را در منزل به کتابخانه اختصاص داده‌ام و خواندن و مطالعه كتاب را جزو ملزمات زندگي خود مي‌دانم، هرچند كه زمان لازم براي مطالعه كتاب محدود است.

سير نزولي مطالعه كتاب بايد آسيب‌شناسي شود 

نماینده مردم سنقر با اظهار تاسف از به وجود آمدن چنين وضعيتي در كشور ما، آسیب‌شناسی و ریشه‌یابی این موضوع را بسيار جدي و آن را بر عهده مسوولان، تصمیم‌گیران و برنامه‌ریزان دولتي دانست و گفت: آن‌ها باید با ریشه‌یابی چنین پدیده‌ای به دنبال پاسخ‌گویی این پرسش باشند که چرا در جامعه ما کتاب جایگاه واقعی خود را ندارد. کتاب یکی از نیازهای اساسی و از الزامات پیشرفت و توسعه در نزد تمامی جوامع است اما باید پرسید که چرا در چنين جايگاه نامطلوبي قرار دارد باید تدبیراتی را برای رفع این مشکل در نظر بگيریم. 

مطالعاتم محدود به كتاب‌هاي مركز پژوهش‌هاي مجلس است

اين نماينده مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا در طول دوران نمایندگی خود زماني را براي مطالعه کتاب اختصاص مي‌دهيد یا خیر؟ چنین پاسخ داد: در دوران نمايندگي، بیشتر کتاب‌هایی را که مربوط به مرکز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي و بحث‌های تحقیقاتی مربوط به مجلس است را مطالعه می‌کنم. (مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نهادی وابسته به مجلس شورای اسلامی ایران است که پژوهش‌های علمی لازم را براي استفاده در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیمات انجام می‌دهد) 

محمدابراهیم محبی داراي مدرك دکترای پزشکی عمومی از دانشگاه تهران است. دبیري، مدیريت شبکه بهداشت و درمان سنقر و پزشک عمومی کلینیک فرهنگیان سنقر از جمله فعاليت‌هاي وي قبل از دوران نمايندگي بوده است. وي در نهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی با کسب 19 هزار و 200 رای به عنوان نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و ولی‌الله واعظی در مکان دوم قرار گرفت. او از کاندیدای مورد حمایت جبهه متحد اصولگرایان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها