وی در ادامه افزود: نگاه تولیدی مجموعه بر این بود كه در كنار كتاب «دا»، نیمنگاهی بر تاریخچه مقاومت مردم خرمشهر و نیروهای مبارز در این شهر داشته باشیم كه نتیجه و حاصل آن فیلمنامهای است كه همایون اسعدیان و مهدی شیرزاد مشغول نگارش آن هستند و امیدواریم تا ابتدای سال 93 تصمیمگیری درباره نحوه تولید با تكیه بر حجم و گنجایش فضای اثر انجام شود.
مدیر امور فرهنگی و تولید سازمان توسعه سینمایی سوره با بیان اینكه تولید این مجموعه با برآورد و پیش بینی هزینهای كه خود حوزه بر عهده گرفته است، انجام خواهد شد، ادامه داد: در این بین اگر سرمایهگذار فرهنگی جهت مشاركت اعلام همكاری كنند، همراهی خواهیم كرد كه طبیعتا یكی از آنها میتواند سیمای جمهوری اسلامی ایران باشد.
فرخنده كیش درباره هدف تولید تلویزیونی «دا» گفت: گنجاندن فیلمهایی با معرفی شخصیتهای ماندگار و اثرگذار در سبد فرهنگی خانواده و بیان رشادتهای افرادی كه طی مقاومت هشت ساله از خودگذشتگی های بسیاری داشتند، از اهداف ماست.
مجموعه تلویزیونی «دا» در خرمشهر و اطراف آن و همچنین لوكیشن و فضاهای طراحیشده تولید میشود. «دا»، در گویش كردی و لری به معنی «مادر» است و زهرا حسینی با انتخاب این عنوان سعی كرده به موضوع مقاومت مادران ایرانی در طول جنگ ایران و عراق بپردازد. به اعتقاد بسیاری از كارشناسان، كتاب «دا» مهمترین و تأثیرگذارترین كتاب در زمینهٔ خاطرهنگاری جنگ هشت سالهٔ ایران و عراق محسوب میشود. این كتاب محصول انتشارات سوره مهر حوزه هنری است كه تاكنون با ترجمههای انگلیسی و اردو، حضوری بینالمللی در خارج از ایران داشته است./
نظر شما