پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۵
سرنوشت صنعت چاپ ایران با توافق ژنو بهتر می‌شود

مسوول چاپخانه کشاورز در شهر لنگرود استان گیلان با بیان این‌که هر ایرانی دوست دارد کشورش در بالاترین سطوح بین‌المللی و جهانی قرار گیرد، گفت: مطمئناً با توافق ژنو سرنوشت صنعت چاپ ایران بهتر می‌شود.

مصطفی کشاورز در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: من نسبت به توافق ژنو خوش‌بینم زیرا صنعت چاپ ایران پیشرفته است و ما در ایران برای این صنعت دانشگاه داریم.

وی درباره این که «مشکل اصلی چاپخانه‌داران شهر لنگرودی را در چه موضوعی می‌دانید؟» گفت: اغلب چاپخانه‌های این منطقه به تولید و چاپ اوراق اداری مشغولند. در سال‌های اخیر سفارش‌های چاپی به خارج از شهر و استان گیلان سپرده می‌شوند. همچنین چند سالی است که دیگر میان چاپخانه‌داران تقسیم کار نمی‌شود.

مسوول چاپخانه کشاورز در جواب به این پرسش که «برای بقا و توسعه صنعت چاپ در استان گیلان از مسوولان چه انتظاراتی دارید؟» ادامه داد: چندین نشست با مسوولان اداره فرهنگ و ارشاد استان و سایر صاحبان مناصب داشتیم و مشکلات‌مان را با آن‌ها مطرح کردیم. به نظرم مشکلات چاپخانه‌داران فراتر از مرزهای استانی باشد.

وی تشرح کرد: اکنون چاپخانه‌داران سراسر ایران با مشکلات تقریبا یکسانی دست و پنجه نرم می‌کنند که گشایش آن‌ها نیاز به طرح و نگاهی کشوری دارد. برخی از این مشکلات شامل بهای کاغذ و مرکب شده زیرا این مواد مصرفی در ایران تولید نمی‌شود.

کشاورز افزود: مواد مصرفی صنعت چاپ از کشورهای دور و نزدیک وارد ایران می‌شوند و با تحریم‌ها بهای آن‌ها چند برابر شد. البته با تلاش مسوولان این مشکل حل خواهد شد و من نیز به آینده چاپخانه‌داران امیدوارم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها