تكلو در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری با بیان این كه سعی كردهایم نگاه پژوهشی به این پایگاه اطلاع رسانی داشته باشیم، اظهار كرد: هر چند عامه مردم میتوانند از این سایت استفاده كنند اما در طراحی آن با نگاهی كلی این نظر را داشتهایم كه هر چه یك پژوهشگر برای كسب اطلاعات از انقلاب اسلامی نیاز دارد بتوانیم روی سایت قرار دهیم.
وی ادامه داد: قشرهای مختلف در طراحی و ارائه اطلاعات سایت مدنظر ما بودهاند، به طور مثال كسانی كه میخواهند در زمینه داستان و ادبیات انقلاب اسلامی فعالیت داشته باشند یا در دیگر هنرها فعالند و در مجموع هر تولیدکننده اثری كه نیاز به كسب اطلاعات داشته باشد میتواند از پایگاه اطلاع رسانی انقلاب اسلامی استفاده كند.
تکلو با بیان این كه پایگاه اطلاعرسانی انقلاب اسلامی از جمله پایگاههای ارائه اطلاعات و دادههای تحقیقاتی در زمینه ابعاد مختلف انقلاب اسلامی است، عنوان كرد: این پایگاه به همت دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری راهاندازی شده است. این دفتر نزدیك دو دهه به فعالیت در پژوهش، گردآوری و تولید آثار تاریخی و بعضاً ادبی در زمینة انقلاب اسلامی پرداخته است.
دبیر پایگاه اطلاعرسانی انقلاب اسلامی با اشاره به بخش جستوجو بانكهای اطلاعاتی پایگاه اطلاعرسانی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: تاریخ انقلاب اسلامی یكی از بخشهای موجود در بانك اطلاعاتی سایت است كه در این قسمت، محتوای حدود 200 هزار برگه یادداشت از منابعی مانند كتابها و نشریات فارسی، عربی، انگلیسی و فرانسوی ارایه شده است كه در آینده نزدیك افزایش مییابد.
وی ادامه داد: بخش اَعلام با حدود 2 هزار عنوان كتاب و تعدادی از نشریات اعم از نام اشخاص، اماکن، تشكلها و... از دیگر بانكهای اطلاعاتی پایگاه اطلاع رسانی انقلاب اسلامی است.
دبیر پایگاه اطلاع رسانی انقلاب اسلامی عنوان كرد: مجموعه دانستنیهایی در زمینه انقلاب اسلامی با عنوان «دانشنامه» و بانك تصاویر با بیش از 6 هزار عكس مربوط به تاریخ معاصر، انقلاب اسلامی و همچنین بخش مشاهیر شامل زندگینامه چهرههای مشهور و مؤثر در تاریخ معاصر ایران به ویژه انقلاب اسلامی از دیگر قسمتهای سایت است.
وی بانك اطلاعاتی «ناموران» را از دیگر زیرمجموعه های بخش جستوجوی بانكهای اطلاعاتی سایت عنوان كرد و افزود: مشخصاتِ شناسنامهای افزون بر شخصیت نامور معاصر ایران در حوزههای سیاسی، نظامی، ادبی، هنری، اقتصادی، علمی و... در این قسمت ارایه شده كه علاوه بر نام كوچك و بزرگ آنها، تاریخهای تولد و وفات و فهرستی از مشاغل و فعالیتهای آنها هم ذكر شده است.
تکلو افزود: بخش مقالات مرتبط با حوزه انقلاب اسلامی و بخشی از تاریخ معاصر ایران، از منابع قابل توجه سایت است كه در دیگر منابع اعم از نشریات و پایگاههای اطلاعرسانی و كتابهای مجموعه مقالهای، منتشر شدهاند، جمعآوری و ارائه شده است.
وی در پایان اضافه کرد: در آینده نزدیك برنامههایی برای گسترش سایت داریم و بانكهای اطلاعاتی دیگری مانند بانك اسناد و بانك منابع خارجی را به خود سایت اضافه خواهیم کرد و اکنون هم در حال تولید و گردآوری منابع برای این بانكهای اطلاعاتی هستیم.
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۶
نظر شما