شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸
سه کتاب در حوزه علوم اجتماعی منتشر می‌شود

سیف‌الله سیف‌اللهی، مدیر مسوول انتشارات جامعه‌پژوهان سینا از چاپ و انتشار سه کتاب در حوزه علوم اجتماعی تا سال آینده خبر داد.

سیف‌اللهی درباره این آثار به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: یکی از این آثار، کتابی است با عنوان «زمینه‌ها، موانع و تنگناهای تحقیقات اجتماعی در ایران» که در دو جلد آماده انتشار است. 

مدیر مسوول انتشارات جامعه‌پژوهان سینا درباره کلیت محتوایی این اثر اظهار کرد: متاسفانه، اندیشمندان حوزه علوم اجتماعی در ایران، نتوانسته‌اند در حیطه برنامه‌ریزی‌های توسعه اجتماعی از دستاوردهای تحقیقات انجام شده در این حوزه بهره لازم و کافی را ببرند. 

وی همچنین افزود: در این کتاب تلاش شده است تا به بررسی این مساله پرداخته شود. به عبارت دیگر، این کتاب، پاسخی است به سوال‌هایی از این دست که چرا استادان جامعه‌شناسی در ایران نتوانسته‌اند به این موضوع توجه کنند. چرا تحقیقات در علوم اجتماعی ما نهادینه نشده و این که چرا دانشکده‌های علوم اجتماعی در ایران به جای روی آوردن به تحقیقات، ‌رویکردی آموزشی دارند. 

استاد بازنشسته گروه جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه با بیان این که کتاب «زمینه‌ها، موانع و تنگناهای تحقیقات اجتماعی در ایران» محصول 20 سال تحقیق و تفحص در این حوزه است، گفت: این اثر در دو جلد نوشته شده است. 

سیف‌اللهی همچنین افزود: کتاب «زمینه‌ها، موانع و تنگناهای تحقیقات اجتماعی در ایران» به طور کلی از پنج بخش تشکیل شده که جلد نخست آن در 350 صفحه، شامل دو بخش و جلد دوم آن نیز در 350 صفحه، شامل سه بخش دیگر بوده است. 

پیش از این در سال 2011 کتاب «جامعه‌شناسي توسعه اقتصادي - اجتماعي ايران: زمينه‌ها، موانع و تنگناها» به قلم همین نویسنده با موضوعی در این زمینه در 288 صفحه و به قیمت 23 دلار و 50 سنت از سوی انتشارات جامعه‌پژوهان سینا منتشر شده بود. 

نویسنده کتاب «جامعه‌شناسي توسعه اقتصادي - اجتماعي ايران: زمينه‌ها، موانع و تنگناها» درباره دیگر آثار در دست انتشار در حوزه علوم اجتماعی از سوی این انتشارات گفت: اثر دیگری که قرار است تا سال آینده منتشر شود، کتابی با عنوان «جامعه‌شناسی در پارادایم‌ها» است. 

سیف‌اللهی درباره این اثر گفت: این کتاب تحلیل و تبیین نظری جامعه‌شناسی و پاسخی به چرایی و چگونگی پیدایش و شکل‌گیری زندگی اجتماعی است. 

وی با بیان این که کتاب نخستین اثر نوشته شده با این موضوع است، افزود: در این کتاب سعی شده تا موضوع‌ها و مباحث جامعه‌شناسی، با عنوان پارادایم‌ها نشان داده شود. 

مدیر مسوول انتشارات جامعه‌پژوهان سینا همچنین اظهار کرد: یکی از مسایل مهمی که در این اثر بررسی می‌شود، مربوط به بحث ورود مسایل اجتماعی در جوامع انسانی بوده است. 

وی افزود: کتاب «جامعه‌شناسي توسعه اقتصادي - اجتماعي ايران: زمينه‌ها، موانع و تنگناها» در 450 صفحه و چهار بخش که هر کدام شامل سه فصل بوده تا سال آینده منتشر می‌شود. 

سیف‌اللهی در ادامه بحث درباره این کتاب از انتشار کتاب دیگری به قلم خودش و با همین موضوع خبر داد و گفت: انتشارات جامعه‌پژوهان سینا تلاش دارد تا کتاب دیگری را در همین راستا تا سال آینده منتشر کند. 

وی گفت: «جامعه ایران در جامعه‌شناسی پارادایم‌ها» اثر دیگری است که از سوی این انتشارات روانه بازار کتاب می‌شود. 

استاد بازنشسته گروه جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه افزود: در این کتاب تلاش شده تا جامعه ایران از بعد نظری تحلیل و تبیین شود. به عبارت دیگر،‌ این کتاب، تحلیل و تبییینی نظری از موضوع‌ها و مسایل اجتماعی و گفتمان‌های نظری و مطالعات تجربی در جامعه ماست. 

مدیر مسوول انتشارات جامعه‌پژوهان سینا همچنین گفت: این کتاب شامل چهار بخش سه فصلی است که در 400 صفحه از سوی این انتشارات منتشر می‌شود. 

دکتر سیف‌الله سیف‌اللهی، دارای دکترای جامعه‌شناسی‌ با تخصص جامعه‌شناسی توسعه و تحقیقات تطبیقی از دانشگاه ایالتی میشیگان آمریکا و فوق دکترا در زمینه مسایل توسعه در جهان سوم و ایران از دانشگاه ادینبورو (اسکاتلند) است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها