کاکایی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: خلقت بزرگترین شاهکار هنر خداوند است که فراتر از ممیزیها خداوند رنگ آفرینش به آنها داده است و خلاقیت پدیدهای است که در آزادی امکان پذیر است و محور سخنان رییس جمهوری به خوبی گویای این مطلب است که وی به مساله آزادی بیان برای بروز خلاقیت در هنرمندان معتقد است.
مدیر سابق خانه شعر بنیاد نویسندگان و هنرمندان تاکید کرد: مهمترین درخواستی که هنرمندان از شخص رییس جمهوری داشتند دور کردن فضای هنر از حاشیههای امنیتی بود و دکتر روحانی در سخنانش با تاکید بر این که هنر ارزشی و غیر ارزشی نداریم؛ اصل هنر را صاحب ارزش برشمردند.
شاعر «حبس سکوت» با بیان اینکه جای مطرح کردن درخواستهای انجمنهای صنفی در یک نشست نمادین و دیدار صمیمانه نیست، گفت: جامع عمل پوشاندن به مطالبات و درخواستهای انجمنهای صنفی و جزییات رسیدگی به آنها باید ازطریق وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و زیر مجموعه تابع آن وزارتخانه دنبال شود.
کاکایی عنوان کرد: نیازهای اساسی و زیرساختی حوزه هنر باید در حضور رییس جمهوری مطرح شود که شامل مباحثی مانند آزادی بیان برای بروز خلاقیت هنرمندان و دور کردن هنر از فضای امنیتی است زیرا این مباحث در حوزه اختیارات رییس جمهوری است.
وی گفت: پرداختن به مباحث معیشتی، مالی و درخواستهای انجمن صنفی هنرمندان باید از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دنبال شود و تایم پنج دقیقهای صحبت با رییس جمهوری جای مطرح کردن مباحث کلان و فراهم شدن زیرساختهاست.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، دیدارصمیمانه اهالی فرهنگ و هنر با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری کشورمان، شامگاه چهارشنبه ۱۸ دیماه با حضور جمع زیادی از هنرمندان، سینماگران، نویسندگان، شاعران، اهالی موسیقی، تئاتر و هنرهای نمایشی در تالار وحدت برگزار شد.
در این دیدار رضا امیرخانی، ابراهیم حقیقی، عبدالجبار کاکایی، نغمه ثمینی و محمد مهدی عسگر پور به نمایندگی از نویسندگان، هنرمندان هنرهای تجسمی، اصحاب تئاتر و هنرمندان سینما نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند.
جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۶
نظر شما