سه‌شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳
حجت‌الاسلام موسویان تکریم می‌شود

‌پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ اسلامی به بهانه احراز جایزه‌ جهانی علوم انسانی اسلامی در کنگره‌ علوم انسانی اسلامی توسط حجت‌الاسلام سیدعباس موسویان، آیین تکریم از عضو هیأت علمی خود را برگزار می‌کند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این مراسم شنبه (21 دی‌ماه) از ساعت 15 تا 17 در تالار علامه جعفری برگزار می‌شود. حجت‌الاسلام سیدعباس موسویان، نظر‌یه‌پرداز اقتصاد اسلامی و برگزیده جایزه جهانی کنگره‌ علوم انسانی اسلامی است. 

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، خیابان پژوهشگاه (کوچه 2)، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ اسلامی مراجعه کنند. 

سید عباس موسویان سال 1339 در آذربایجان شرقى متولد شد. وی تحصیلات خود را در عجب‌شیر پی‌گرفت و از دوره دبیرستان به شهر تبریز آمد و در هنرستان صنعتی در رشته برق به تحصیل خود ادامه داد. وی سال 1358 در رشته برق وارد دانشگاه شد اما پس از انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه‌ها، از 1360 به حوزه علمیه قم رفت و به تحصیل علوم دینی پرداخت. موسویان همزمان در رشته اقتصاد نظری در دانشگاه مفید به تحصیل پرداخت و از سال 1368 به مدت 10سال به درس خارج فقه و اصول مشغول شد.

وی سال 73 برای گرفتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد نظری وارد دانشگاه شهید بهشتی تهران شد و بعد از آن به تحصیل در دوره دکترای تخصصی تفسیر و علوم قرآن در همین دانشگاه مشغول شد. این اندیشمند اسلامی سال 82 دکترای تخصصی تفسیر و علوم قرآنی خود را گرفت و موفق شد در سال 84، مدرک دکترای فقه اقتصادی را از حوزه علمیه قم نیز دریافت کند.

ریاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سال‌های 1377 تا 1388، مسوول دفتری قم پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سال 79، مدیر گروهی مدیریت مالی دانشگاه امام صادق(ع) از تیرماه 1391 تاکنون، مدیر گروهی اقتصاد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از سال 83 تاکنون، مدیر گروهی فقه اقتصادی مرکز جهانی علوم اسلامی از سال 1383 تاکنون و جانشینی مدیر مسوول فصلنامه اقتصاد اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تا به امروز، از جمله فعالیت‌های اجرایی این پژوهشگر حوزه اقتصاد به شمار می‌روند.

از  آثار علمی او می‌توان به کتاب «پس‌انداز و سرمایه‌گذارى در اقتصاد اسلامى» در سال 1376، «بانکدارى اسلامى» در سال 1378 که در چهار نوبت چاپ و در چندین جشنواره حایز رتبه شده است، «کلیات نظام اقتصادى اسلام»در سال 79، «ما و مسائل عصر حاضر»(کار گروهی) در سال 1380، «پول و نظام‌هاى پولى» در سال 1375، «فلسفه اقتصاد اسلامى» در سال 1378 و بهره یا ربا (کار مشترک با دکتر موسی غنی‌نژاد) در سال 1384 اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط