شنبه ۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
ناشران استانی، گوی سبقت را در تاریخ و جغرافیا از تهرانی‌ها ربودند

51 عنوان کتاب در حوزه تاریخ و جغرافیا از شنبه تا چهارشنبه (23 تا 27 آذرماه) در بانک اطلاعاتی موسسه خانه کتاب ثبت شده که 15 اثر از ناشران تهرانی و 36 عنوان کتاب نیز از سوی ناشران دیگر استان‌ها راهی بازار کتاب شده است. در چند ماه اخیر این نخستین‌بار است که تعداد کتاب‌های منتشر شده در استان‌ها از تهران پیشی گرفته‌است./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، یکهزار و 387 عنوان کتاب از شنبه تا چهارشنبه (23 تا 27 آذرماه) در بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب ثبت شده‌است. بر اساس این گزارش آماری 51 اثر در حوزه تاریخ و جغرافیا به‌چاپ رسیده که نسبت به هفته پیش از این افزایش 6 عنوانی دارد.

از میان 51 عنوان حوزه تاریخ و جغرافیا، 43 اثر تالیفی و هشت عنوان ترجمه هستند. 35 عنوان نخستین‌بار منتشر شده‌ و 16 اثر نیز برای چندمین‌بار به‌چاپ رسیده‌اند. از میان 343 ناشر فعال، 15 اثر از تهران و 36 عنوان کتاب از دیگر استان‌ها وارد بازار کتاب شده که در ماه‌های اخیر نخستین‌بار است که ناشران استانی گوی سبقت را از ناشران تهرانی می‌ربایند. متوسط شمارگان این 51 عنوان کتاب یکهزار و 591 نسخه و میانگین صفحه این آثار، 227 صفحه است.

چاپ نخست کتاب‌های «230 سال تبلیغات بازرگانی در مطبوعات فارسی‌زبان» تالیف محسن میرزایی، «تاریخ عقاید سیاسی» نوشته مهدی بوستانی، «تاریخ لشگر خراسان» به کوشش رامین رامین‌نژاد، «خواندنی‌های تاریخی» با گردآوری رضا عدالتی، «دولت عالیه عثمانی و ارامنه» نوشته «یوسف خلج‌اوغلو» با ترجمه «قیس‌آیاز عبادی»، «رویارویی شرق و غرب در عصر روشنگری (فرانسه و امپراتوری عثمانی در سده هیجدهم)» به‌قلم «فاطمه‌موگ گوچک» با ترجمه عبدالله همتی‌گلیان، «رویان در گذر زمان (جغرافیای تاریخی)» اثر ام‌البنین کمرودی و «فروپاشی ساسانیان از نگاهی دیگر (نقش مزدکیان در براندازی حکومت ساسانی)» تالیف سورنا فیروزی برخی تازه‌های نشر هستند.

چاپ ششم «آشنایی با تاریخ ادیان» به‌قلم غلامرضا آریا، چاپ نهم «تاریخ تحولات سیاسی،‌ اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران صفویه» اثر عبدالحسین نوایی و عباسقلی غفاری‌فرد، چاپ هفدهم «تاریخ سیاسی معاصر ایران» به‌همت سید جلال‌الدین مدنی، چاپ دوم «تاریخ شهر و شهرنشینی در ایران از آغاز تا سلسله قاجار» با پژوهش جهانشاه پاکزاد، وحیده ابراهیم‌نیا و آرزو بشارتی‌زاده و چاپ پنجم «سیاست و حکومت در آسیای مرکزی» نوشته الهه کولایی نیز از کتاب‌هایی هستند که تجدیدچاپ شده‌اند.

298 زن و یکهزار و 208 مرد مولف، همچنین 108 زن و 259 مرد مترجم در فهرست پدیدآورندگان این هفته جای دارند. 128 عنوان کتاب بدون قیمت به‌ثبت رسیده و 6 اثر نیز چاپ افست را تجربه کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها